Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie grudniowe 2015 cz. 9
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-19, 08:18   #2912
Koritsi_a
Zadomowienie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz. 9

38t0d a na KTG jeden skurcz na 40% za to Młody non stop kopał w ten czujnik od tętna. Jak sobie pomyślę ze z córka juz w 34tc miałam skurcze na 80% to aż mi sie wierzyć nie chce.

Dostałam skierowanie na badania przed cc i fajnie nie będę musiała za to płacić prywatnie. W poniedziałek drugie KTG i w środę ciecie bo przy takich skurczach to się raczej nic nie rozkręci haha

---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ----------

Cytat:
Napisane przez kalusia87 Pokaż wiadomość
Nieeee jeszcze nie jestem gotowa psychicznie. Chociaż pewnie teściu byłby wniebowzięty bo to patronka kolejarzy
Ale bożenę już zaczęłam ogarniać w razie W [emoji12] a propos, polecacie jakiś dobry żel aloesowy? U mnie tylko to się sprawdza na podrażnienia po depilacji, miałam Gorvitę ale może jest jakiś lepszy?

Moja mama na kolei pracuje i ciecie mam na dzień kolejarza właśnie hihi

---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ----------

Sylwoha nie dziwie sie ze się złościsz ale jednak skoro faktycznie Twój lekarz Cie miesiąc nie badał to nie dziwię sie ze nie chce Ci powiedzieć wprost wychodzić czy nie wychodzić bo jakby (odpukać) cos się stało to byłoby na niego.
Koritsi_a jest offline Zgłoś do moderatora