Dot.: Zarowy Zawrót Głowy. Zaromaniaczki - cz. LX
Cytat:
Napisane przez gabi1234
---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------
co zamówiłaś? bo ja już nie mam co czytać 
|
Książki polecane przez Was, tzn tą dziewczynę z pociągu, elementarz i trylogię Millennium.
---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------
Cytat:
Napisane przez sskers
No jestem w szoku. Wydawałoby się że zwroty łatwa sprawa. Chodzi zapewne o jak najdłuższe przetrzymanie kasy klienta..co prowadzi do zysku. Innego powodu nie znajduję  A to że rzekomo paczki wracają do Niemiec to w ogóle abstrakcja.
|
Dzisiaj zgłosiłam zwrot do C&A , już mi słabo.
---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------
Cytat:
Napisane przez mal00nie
miałam 2 treningi
1) to cardio z parasolem - czyli jak utrzymać parasol gdy pada deszcz i grad, wieje wiatr przeskakując uliczne potoki z deszczu

2) wieczorem tbc
|
aaaaaaaaaaa rozumiem 
U mnie dzisiaj interwał zaliczony. Jakby mnie ktoś kijem pobił 
Cytat:
Napisane przez myszola21
dla mnie idealny dla cery tłustej/mieszanej  kurcze jak ten jest za suchy to ten matt już w ogóle 24h... 
|
O to jednak ten true match wypróbuję.
Cytat:
Napisane przez ranka
Ale jakich przejsc? Bole popunkcyjne? Bo ciezkich nie widzialam w calej swojej karierze. A czesto sie okazuje ze problemy byly wczesniej.
Dla mnie znieczulenie ogolne to katastrofa.
|
Ja miałam raz w kręgosłup i ze 4 razy ogólne i jakoś wszystkie dobrze zniosłam. Może kwestia szczęścia. Wolę ogólne, aby nie widzieć niczego .