Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zarowy Zawrót Głowy. Zaromaniaczki - cz. LX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-19, 11:08   #2017
anciaahk
kosmitka

Dot.: Zarowy Zawrót Głowy. Zaromaniaczki - cz. LX

Uff dotarł zwrot i zaakceptowali

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Cytat:
Napisane przez UNIKALNA1983 Pokaż wiadomość
Mój zwrot dostali 12 stego ( tzn wyjęli z paczkomatu ) potem to niby wysyłają do Niemiec, tam "paczków"są opracowywane ( ) i potem dostajesz maila, że na przelew czeka się do 8 dni Minął tydzień i cisza... Na poprzedni zwrot błędnie wysłanego swetra czekałam 3 tyg po kilku telefonicznych interwencjach, bo paczków była opracowana ale mieli problem z przelewem- niby coś z moim nr konta ale jak mi go przedyktowała to wszystko się zgadzało więc zwykła ściema- zapewne Pani gdzieś karteczkę z moim zwrotem zawieruszyła. Wiem jedno- kolejny sklep w którym nic już nie zamówię.

Czekam na Maranty z Carinii
Ja tylko spódniczkę zwracam, więc niech zwracają i miesiąc. Zwrot na kartę kredytową, a zwykle jakoś im to szybciej chyba idzie? Czy odwrotnie, konto szybciej dostaje zwrot niż karta?

Teraz jak te zwroty trwają tak długo, to zaczęłam znowu zamawiać na kartę kredytową. Przetrzymanie kasy wtedy mnie nie boli, a jak decyduję, że coś zostawiam, to od razu z konta robię przelew na kartę

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora