Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O dwie kreseczki sie staramy i na dzidziusia czekamy... (cz.6)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-19, 11:19   #327
karolinaaa_21
Zakorzenienie

Dot.: O dwie kreseczki sie staramy i na dzidziusia czekamy... (cz.6)

Hej.

Dzięki dzięki

Ale się wyspalam! Obudziła mnie listonosza!
Ale bardzo dobrze bo wczoraj zrobiłam zadyme na poczcie a dziś doszła paczka z dodatkowymi naklejkami na wodke...
Mój ukochany zazyczyl sobie naklejki BMW .. Wczas, no ale nie miałam wyjścia i musiałam na allegro zamówić. Facet wyslal w poniedziałek i wczoraj zaczęłam się wkirzac bo na śledzeniu ciągle było tylko nadanie przesyłki.

Racja, to już pojutrze haha ale super! Bardzo się cieszę
Dziś IDE po sukienkę odebrać i muszę mamie pomoc posprzatac. I na salę jeszcze muszę iść koniecznie. Pogoda szpetna niesamowicie.

W ogóle miałam zamieszanie z samochodem na slub..
Okazało się że jest już drugi raz w naprawie. Załatwiałam we wtorek na szybko inne ale facet który miał nas zawozic załatwił nam nowiuskiego Peugeota 508 rhx z salonu auto ma dwa miesiące to nawet lepsze niż ta bmka co mieliśmy jechać

Ok, lece coś zjeść i załatwiać dalej.

Kropcia aż kilogram różnicy między USG ? przecież to bardzo dużo! Może Twoja kruszyna w rzeczywistości też waży więcej niz na usg wychodzi? Albo po prostu będzie malutkim dzieciaczkiem?

Kamila dobrze że Marysia zaczęła kopać
Mnie Oliwia od 3 dni takimi kopniakami traktuje że masakra... Szczególnie jak pojem, albo zjem coś słodkiego. Wtedy to mam w brzuchu Armagedon