Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chociaż życie łzy nam ciśnie na oczy, to wierzymy że mile nas zaskoczy - Aniołkowe M
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-19, 12:41   #152
Platanoides
Zakorzenienie

Dot.: Chociaż życie łzy nam ciśnie na oczy, to wierzymy że mile nas zaskoczy - Aniołk

Cytat:
Napisane przez dotuniek Pokaż wiadomość
dzięki, poczytam bo te wszystkie imbiry przyprawiają mnie o większe mdłości jedzenie czegoś przed wstaniem z łóżka się nie sprawi bo a) przez euty b) ja mam problem koło godizny po śniadaniu

u mnie pokrzywka wiąże się z wynikami tsh, pomógł rupafin i unormowanie wyników, a ty pij wapno i smaruj się fenistlilem
u mnie jest od zawsze, bez względu na poziom TSH. Fenistil nie pomaga, z reszta musiałabym go teraz używać codziennie całą tubkę, bo mam wysypkę szczególnie na całych nogach, rękach, dekolcie i szyi, plecy na szczęście pojedyńcze plamy, brzuch też, twarz głownie na czole. Wapna tez żaden lekarz nie kazał mi pić do 14 tyg. więc musze się męczyć niestety. Nie wiem, nie pytajcie, ale ani endo ani obaj gin. zabronili brac na to cokolwiek, z reszta jedynym lekiem który mi zawsze pomagał to właśnie allertec.
Platanoides jest offline Zgłoś do moderatora