Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W CO SIĘ UBRAĆ NA ŚLUB I WESELE????????
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-07-22, 18:51   #1805
misiolinka20
Raczkowanie

Dot.: Co do tej bluzki na jutrzejsze wesele?

zgadzam sie z maja55 ja tez zrezygnowalabym z jakiejs "mocnej" bizuterii no bo co bedziesz taka cala w turkusie turkusowa bluzeczka (swoja droga bardzo ladniutka) turkus na torebce, turkus na bucikach. z bizuterii postawilabym na jakies delikatne srebro jesli chodzi o makijaz to sprawdz czy w turkusie ci do twarzy ale moim zdaniem pod zadnym pozorem nie maluj sobie powiek tak jak na tamtych fotkach. przynajmniej ja bym sie nie odwazyla bo chyba by mnie moja rodzina juz samym wzrokiem zabila owszem uwazam ze makijazyki sa fajniutkie bardzo ale moim zdaniem raczej na jakies disco lub do klubu ze znajomkami superasno masz ze idziesz sobie na weselisko. najlepiej jest jak ludzie zlapia klimat i wszyscy sie razem bawia jesli chodzi o twoj ubior to juz mamy o tym jakies pojecie a co z wloskami robisz??? masz juz w planach jakas fajna fryzurke??? jestem bardzo ciekawa no i przede wszystkim zycze cudnej weseliskowe zabawy
misiolinka20 jest offline Zgłoś do moderatora