Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lutowe 2016 ♥ to już IV część naszego wątku!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-20, 09:50   #510
kaaasi
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już IV część naszego wątku!

Cytat:
Napisane przez Magdzinska85 Pokaż wiadomość
To zapraszam jutro na barszcz czerwony z uszkami
to ja chętna
Cytat:
Napisane przez nursii Pokaż wiadomość
Paula u mnie jest to samo, każdy ( znajome, które nigdy w ciązy nie były i takie, co mają kilkoro dzieci też...) tylko komentuje non stop, że taka jestem mała chuda i jak ja to dziecię urodzę, że na pewno cc bo inaczej dziecka nie wypchnę... Raz nawet Tż-a kolega, gówniarz w sumie co nie ma nawet kobiety żadnej nie mówiąc już o dzieciach powiedział do Tż, że ja nie urodzę bo takie małe wąskie nie rodzą tylko cc mająZnawca się znalazł:p
Mi leci z piersi, rano się budzę z plamkami na piżamie. Mama jak u mnie była się dziwiła, ona tego nie miała ponoć w żadnej z trzech ciąż więc dla niej to nowość, ale twierdzi że nie miała najmniejszych problemów z laktacją po porodach, mimo że siary w ciązy nie miała.
Także nie przejmujcie się kobietki, którym z cycuchów nic nie leci

Mi się nic nie chce, na dworze szaro buro i wiatr, a musze jechać do pracy bo wezwali mnie, że muszę coś tam z ubezpieczeniem grupowym wyjaśnić... także muszę niestety tam jechać, przy okazji może o lumpka zahaczę...

Marcia czekamy na wieści!

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Jak zamawialiśmy przez allegro laktator mój tż się wypytywał co to jest i do czego służy, no to mu wyjaśniłam, a on na to" aha to taka dojarka"
jeszcze jak kobieta tak mówi co ma dzieci to ok posłucham...ale jak ktoś kto dzieci nie ma to wymiękam

ostatnio kolega przyszedł do Tż i wiecie co zrobił? podszedł i dotknął mojego brzucha w szoku byłam nie podobało mi się to....wiem może przewrażliwiona jestem no ale.... dlatego wigilie w tym roku robię sama od a do z po raz pierwszy chyba nigdzie się nie wybieram a tym bardziej do teściowej nie chce cały wieczór wysłuchiwać o porodach, bólu i doświadczać tego dotykania brzucha...tak mnie to wkurza

kaaasi jest offline Zgłoś do moderatora