Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chociaż życie łzy nam ciśnie na oczy, to wierzymy że mile nas zaskoczy - Aniołkowe M
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-20, 09:58   #247
ukojenie
Zadomowienie

Dot.: Chociaż życie łzy nam ciśnie na oczy, to wierzymy że mile nas zaskoczy - Aniołk

Cytat:
Napisane przez ecia91 Pokaż wiadomość
O tegorocznych świętach średnio chce mi się myśleć. Wiem, że będą tragiczne. Mało, że ja jestem po zabiegu to dzień przed zabiegiem zmarła moja babcia (byłam już w szpitalu 4 dni). Także lawina nieszczęść... Ciężko jest myśleć, naprawdę. Dla mnie coroczne składanie sobie życzeń było bardzo wzruszające a w tym roku... Jednak, nie wyobrażam sobie wyjechać gdzieś z dala od domu na święta. Będę musiała jakoś to przetrwać...

Ehhh. Dzisiaj znowu mam doła . Wczoraj jakoś się trzymałam a dzisiaj od rana same smutne myśli. Być może ta pogoda tak mnie dobiła bo od rana za oknem leje, nie chce się wychodzić a planowałam wyrwać się z domu, pochodzić po sklepach...
Takie wahania nastroju jeszcze potrwaja
U mnie bylo tak samo, byly dni ,ze funkcjonowalam ok a na drugi dzien wylam od rana do wieczora. To chyba etap zaloby.. Do tej pory choc minely prawie 4 miesiace sa dni ,ze nie daje rady , wszystko wraca ale trzeba zyc dalej.
Z czasem na pewno bedzie Ci troche latwiej funkcjonowac.
ukojenie jest offline Zgłoś do moderatora