Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - malina – Hokus, mary – Czary… znów Ireny idą w Tany… 22
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-20, 11:19   #1737
yyahyoo
O Ireno! ;-)

Dot.: malina – Hokus, mary – Czary… znów Ireny idą w Tany… 22

Cytat:
Napisane przez NibyNic Pokaż wiadomość
Będę miała więcej kasy na Malina Party

Stoliczek fajny ja mam taki http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/pr...294/#/50319029 od dwóch lat i jak mój przetrwał tyle czasu i różne okoliczności (chocby częste inwazje dzieci z sąsiedztwa) to Jasiu ten Twój to chyba niezniszczalny będzie
Kasia własnie nad tym tez sie zastanawiałam, ale jakos ten drugi mi sie wydał solidniejszy - jest z drewna i jakos mniej sie chybotał na wystawie. Tamtemu juz półka dolna sie wygięła a ja na takiej półce to czasem lubie sporo kilogramów trzymac

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość
Moze do troszke wiekszego pomieszczenia to by sie nadaly te palety. A stoliczek z Ikea super Czyli dzbanek malin tez wytrzyma?

Nie da sie pisac spod biurka, bo juz mnie ostrzegli ze czasem pol dnia nie ma czasu nawet usiasc Praca jest bardzo intensywna, troszke mnie to przeraza, no ale w sumie juz dosyc sie wynudzilam, pora na zmiane

Do konca przyszlego tygodnia maja mi dac znac, ale to jeszcze jedna rozmowa wtedy mnie czeka.
dzbanek malin i żarcie wytrzyma na pewno. Wczoraj chłopaki jak montowali mi półki to stwierdzili, ze sa tak mocno przykręcone, ze mozna na nich stawiac galerie drinków, ksiażki i nawet pewnie usiasc
Stolik podobał sie wszystkim - po raz pierwszy pojechałam na zakupy z moimi "doradcami", wiec miał kto pomóc w wyborze no i przede wszystkim wyciągnać go z regału. Ponieważ Ikea w miedzyczasie zmieniła dostawców mebli to zdarzają sie niezłe różnice w kolorze tego samego mebla - i niestety późniejsze serie sa gorszej jakosci niz stare. A ja chciałam taki mocniej zabejcowany stoł. Na regale lezało 10 stolików (kazdy ponad 20kg waży!) z czego ten od starego producenta na samym dole. Wiec rozumiecie co tam sie działo

a co to za praca, ze az usiąść sie nie da?? zaczynam sie martwic czy dobrze robie trzymając kciukasy

Edytowane przez yyahyoo
Czas edycji: 2015-11-20 o 11:21
yyahyoo jest offline Zgłoś do moderatora