Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wątek plotkowy dla Fanek naturalnej pielęgnacji, cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-20, 16:16   #900
Korah
Zakorzeniona Zmorah

Dot.: Wątek plotkowy dla Fanek naturalnej pielęgnacji, cz. II

Cytat:
Napisane przez MonikaPogrzeba Pokaż wiadomość
Przy kosmetykach chyba sobie podosrywac nie mozna, albo?
Różnie z tym bywa niestety Najlepiej od początku do końca być asertywnym i nie reagowac na chamskie przytyki i prowokacje dorosłych gówniar, które nie mają swojego życia.

Cytat:
Napisane przez chimay Pokaż wiadomość
W tej sytuacji można sobie chyba tylko wstawić ostrzegawczo - informujący podpis, a prawdziwe linku umieszczać pod słowem KLIK.
Wiesz, co, chyba właśnie tak zrobię. A najlepsze jest to, że ja wcale nie blokuje stron, których nie chcę blokować, którym chcę, żeby się powodziło, żeby zarabiały i tak było na początku z wizażem, ale z czasem tak się rozochocili, że przerośli innego mistrza, przez którego wstawiłam adblock, rozdarte reklamy na pół strony to już jest mega przesada i jeszcze przez to mi sie strony dłużej wrzucają, przesadzają po prostu.

Co do filmów, to mi się wlasnie na wizażu filmiki nie blokują, kiedyś w dodatku się automatycznie włączały na full volume, nie jeden raz prawie na zawał zeszłam Obecnie lecą z automatu, ale na wyciszeniu, więc mi nie wadzą. Pozostałe rzeczy mi dobrze blokuje, chociaż czasem mam tzw "puste okienka" na pół strony, które trzeba zamykać.

Korah jest offline Zgłoś do moderatora