Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lutowe 2016 ♥ to już IV część naszego wątku!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-20, 20:42   #689
Aninis
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lutowe 2016  to już IV część naszego wątku!

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Nie no coś Ty justynka wspominaj, ja zartowalam. tez sie duzo juz nasluchalam i naczytalam takich informacji i zawsze az drże, ale staram sie nie dopuszczac do siebie takich mysli. u mnie przy porodzie obylo sie bez kompliakcji jedyne zlamanie to moja kosc ogonowa ktora napitala mnie do dzis, ale jak ktos ma cierpiec to juz lepiej zebym to byla ja

a co do tej dziewczyny to no ciekawe czemu tak sie stalo, bardzo jej wspolczuje, czasem wlasnie wychodzi nieodpowiednia decyzja lekarza/poloznej i takie kwiatki. Ale dobrze ze na obojczyku sie skonczylo a nie czyms powaznym.
Mojego TZ kuzynka jak rodzila to dziecko tez zlamalo obojczyk ale tam bylo tak ze dziecko bardzo duze 4900g i brzusze wiekszy nic glowka (a wtedy ponoc zalecaja raczej CC).. Ale fizycznie dziewczynka zupelnei sprawna - na szczescie zupelnie sie to nie odbilo na jej pozniejszym zdrowiu.

To juz we dwie polecacie tego sprzedawce - zapisuje

W ogole ja wszystko co piszecie zapisuje sobie evernote - fajna aplikacja, jak ktos nie ma to polecam
Uzywam jej tez do masy innych rzeczy

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ----------

Motyl wez Ty idz z tym imieniem co Ci znowu nie pasuje
Ty tą kość ogonową złamałaś przy porodzie ?

Jak ja się rodziłam w ułożeniu pośladkowym i z wagą 4700 to oczywiście o tym, że porozrywałam moją mamę na wszystkie strony wspominać nie trzeba. A sama sobie uszkodziłam bioderka... no za dużą kulką byłam i się nie mieściłam. Dzisiaj to murowane cc, a kiedyś kazali rodzić sn.
Ale żadnych komplikacji z biodrami później nie miałam... tzn. po urodzeniu moja mama usztywniała bioderka większą ilością pieluch, czy jakoś tak. Teraz są chyba takie specjalne pieluchy z usztywnieniem właśnie przy uszkodzonym stawie biodrowym. Tak mi się jakoś kojarzy.
Aninis jest offline Zgłoś do moderatora