Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Koty- część XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-22, 13:30   #14
czekooczekolada
Zakorzenienie

Dot.: Koty- część XII

Cytat:
Napisane przez lucyohlucy Pokaż wiadomość
Czekooczekolada - w sumie dobry wybór [emoji16] miękko, przytulnie [emoji6]

Mój Geralt dzis rezydował na naszym łożku cały dzień [emoji3] a brzuchol mu rośnie! A ja mu zabawkę własnoręcznie zrobiłam... Załącznik 6092878
haha ale leniuch ! mój wczoraj spał cały dzień, musiałam hrabiego aż wybudzać

Cytat:
Napisane przez mandarynka882 Pokaż wiadomość
hehe to mojego kuzyna pers jak im się urodziło dziecko (kot miał wtedy ze 4 lata) to sobie upodobał wózek głęboki i jak tylko wracali ze spaceru, wyciągali dziecko to kot od razu tam wskakiwał przeszło mu jak zmienili na spacerówkę

moja Rysia najpierw bardzo upodobała sobie pudełko po butach w, którym ją pan do nas przywiózł (wiem, nie idealny sposób przewożenia no ale na jeden raz coś facet musiał wymyślić) no ale wyrosła i go rozwaliła. Kiedyś mój tata przyniósł coś w pudełku takim tekturowym i ona też tam wchodziła to jej nożem wycięłam otworek na wejście, synek pomalował i udekorował naklejkami i kocia ma budę jak miał być drugi kot to kupiłam mu na ciucholandzie taką poduszkę fajną i też ostatnio często się na nią kładzie. Oczywiście wszystko w dzień bo w nocy śpi albo przy mojej głowie albo u męża pod pachą

mój tata to taki majster złota rączką i teraz planuje jej zrobić taki domek-drapak

lucy- a jaką suchą karmę Geralt zjada? może po tej karmie nabiera więcej masy od brata?

koty moich rodziców też uwielbiają spać w pudełkach kartonowych, jeden śpi i drugiemu się nie posunie - drugiemu wtedy dupsko zwisa z pudełka ale śpią

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍