| 

Dot.: Listopadowe maluszki opuszczają nasze brzuszki! czyli listopadowe mamy 2015 czę

No to nie wiem ja chyba bede musiala zakupic laktator. A jak nie to po prostu zrezygnuje z kp chociaz bardzo chcialamCytat: 

| 
					Napisane przez fasterka90  malinka i wonderka najlepiej pobudzić laktacje laktatorem.  U mnie też była susza totalna, nawet odciągnie na początku ani kropli, trzeba było z 4 sesje po 7-5-3 żeby naleciały pojedyncze kropelki.  A potem nagle nawał że myślałam że z bólu oszaleje. I na tym skończyła się moja przygoda z kp   |  

Moj teraz o 22.20 skonczy 3 dobe i zjada srednio co 3h tak teraz do 30ml. I juz sama nie wiem czy to dobrze czy jak.Cytat: 

| 
					Napisane przez karoseria  Malinka ja karmie tylko mm i moja ma 5 dni. Zjada ok 60 ml co 3-3,5h a czasem ma dluzsza przerwe. Prawidlowo powinno by 90ml 6xdziennie czyli co ok 4h. 
 U mnie po cc dopiero wczoraj jakikolwiek pokarm naplynal ale dzis juz nic nie ma :-o
 |   No ja to jak patrze na brzuch to jakas masakra tej rany dobrze nie widze i wszystko na czuja

A co do cewnika to bardziej nie przyjemne bylo zakladanie tego przed cc niz tego do rozwarcia. Ten cewnik do rozwarcia mialam calkowicie schowany do srodka i nic mi nie dyndalo :p

Edytowane przez malinka103
 Czas edycji: 2015-11-22 o 14:58
 |