Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopadowe maluszki opuszczają nasze brzuszki! czyli listopadowe mamy 2015 część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-22, 14:56   #526
malinka103
Rozeznanie

Dot.: Listopadowe maluszki opuszczają nasze brzuszki! czyli listopadowe mamy 2015 czę

Cytat:
Napisane przez fasterka90 Pokaż wiadomość
malinka i wonderka najlepiej pobudzić laktacje laktatorem. U mnie też była susza totalna, nawet odciągnie na początku ani kropli, trzeba było z 4 sesje po 7-5-3 żeby naleciały pojedyncze kropelki. A potem nagle nawał że myślałam że z bólu oszaleje. I na tym skończyła się moja przygoda z kp
No to nie wiem ja chyba bede musiala zakupic laktator. A jak nie to po prostu zrezygnuje z kp chociaz bardzo chcialam

Cytat:
Napisane przez karoseria Pokaż wiadomość
Malinka ja karmie tylko mm i moja ma 5 dni. Zjada ok 60 ml co 3-3,5h a czasem ma dluzsza przerwe. Prawidlowo powinno by 90ml 6xdziennie czyli co ok 4h.

U mnie po cc dopiero wczoraj jakikolwiek pokarm naplynal ale dzis juz nic nie ma :-o
Moj teraz o 22.20 skonczy 3 dobe i zjada srednio co 3h tak teraz do 30ml. I juz sama nie wiem czy to dobrze czy jak.
No ja to jak patrze na brzuch to jakas masakra tej rany dobrze nie widze i wszystko na czuja

A co do cewnika to bardziej nie przyjemne bylo zakladanie tego przed cc niz tego do rozwarcia. Ten cewnik do rozwarcia mialam calkowicie schowany do srodka i nic mi nie dyndalo :p

Edytowane przez malinka103
Czas edycji: 2015-11-22 o 14:58
malinka103 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując