Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspólny cel mamy: od jesieni o dzidzię się staramy! staraczki 2015/2016
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-22, 15:38   #3344
kasia_ruda
Zakorzenienie

Dot.: Wspólny cel mamy: od jesieni o dzidzię się staramy! staraczki 2015/2016

Cytat:
Napisane przez monika0185 Pokaż wiadomość
Zastanawiam się jak to w końcu jest ze znieczuleniem w ciąży. Raz czytałam artykuł, że można i leczenie jest jak najbardziej wsakazane. Moja dentystka zaś twierdzi, że w ciąży znieczulenie nie za bardzo. Hmm może są jakieś specjalne. Jakbym nie poprosiła o sprawdzenie zęba to bym nie miała zielonego pojęcia, że jest z nim coś nie tak. I jakby mi się odezwał w trakcie ciąży to bym musiałancoś z nim zrobić. Ale wyrywanie lub czyszczenie kanałów na żywca? oj nieeeeeeeeeeee [emoji15] [emoji12]

Wysłane z mojego SM-G360F przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

Hmm a jeżeli pod srebrną plombą zrobi się jakieś zapalenie to chyba wtedy lepiej naprawić. hehehe co lekarz to inna opinia :-D

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

Ale mi się udzielił już nastrój świąteczny byliśmy z Mężem na giełdzie kwiatowej w Tychach i zaopatrzyliśmy się w różne pierdołki ;-) zrobię choinke z piórek

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

Takie słodkie mini bombeczki :-D

Podobno chodzi o to, że kiedy rozwiercasz srebrną plombę, ten pył z niej, opary, jak to tam zwał, to jest szkodliwe bardzo dla płodu. A co do znieczulenia, to jak byłam w ciąży, spotykałam się z teorią, ze od 2.trymestru można.

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
kasia_ruda jest offline Zgłoś do moderatora