Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zarowy Zawrót Głowy. Zaromaniaczki - cz. LX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-22, 17:17   #2435
naciulatko
Zakorzenienie

Dot.: Zarowy Zawrót Głowy. Zaromaniaczki - cz. LX

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
Otóż to.

Porobiłam zakupy częściowo na Dukana

Ja chyba dopiero jutro zrobię zakupy dukanowe, bo dzisiaj nie miałam czasu przez pracę

Cytat:
Napisane przez lleenka Pokaż wiadomość
Z posiłków spowiadam się na każdym treningu już na wejściu Poza tym ustalamy smsowo godziny spotkań i tyle Podczas ćwiczeń gadamy o wszystkim, jak nie mam zadyszki

Cieszę się, że olbrzym tak Cię wciągnął Mówiłam, że książka genialna! Ja jak już Ci pisałam skończyłam jakoś na III rozdziale i wzięłam się za wywieranie wpływu Olbrzym wymaga tyle skupienia, uwagi, przemyśleń, że najlepiej czyta się go ciągiem, bez kilkudniowych przerw.

Witam się

Byłam wczoraj w kinie na Sicario i mimo że nie lubię filmów sensacyjnych pełnych strzelanin, zabijania itp. to ten od początku trzymał w napięciu i żałowałam, że się tak szybko skończył. Nie wiem, czy któraś z Was go widziała też?
Olbrzym jest Tak mnie wciągną, że nie mogę przestać czytać.
Daj znać jak po mierzeniu

Cytat:
Napisane przez Kamila96 Pokaż wiadomość
To moze jakiś cieliste?

Czytam właśnie Dziewczynę z pociągu , wciągnęła mnie jak Zaginiona dziewczyna.. Kupiłam jeszcze Slow fashion na odmozdzenie..
Dziewczyna z pociągu też mnie wciągnęła podczas czytania, w szybko pochłonęłam tę książkę, bo byłam ciekawa co dalej. Z kolei Slow fashion bardzo mnie rozczarowała. Spodziewałam się czegoś super po tylu zachwytach, a moim zdaniem było to ciągłe lanie wody. O ile początek mnie wciągną to brnęłam ku końcowi długo... bo zwyczajnie mnie nudziła.

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
Ja w ogóle kostek nie używam, dlatego nie wiedziałam na jaką fazę dania z kostką, ale chyba na P+W.

U mnie w kolejce też Dziewczyna z pociągu, do tego trylogia Millennium i Elementarz Kasi Tusk
Ja już po Dziewczynie, za to cały czas przede mną Elementarz Ten mam w wersji papierowej, aż dziwnie będzie mi teraz się przerzucić, bo przyzwyczaiłam się do kindla.

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
Powiem szczerze, ze mnie mógłby zmobilizować chyba tylko taki trener jak twój. Nie byłam na Sicario, ale próbuję wyciągnąć TŻa na Listy do M

Wy tu o tych dietach i ćwiczeniach (swoją drogą bardziej rozluźnia mnie czytanie o szmatkach), a ja właśnie się tak obżarłam, że nie dam rady wstać z kanapy. Ale muszę się zmobilizować i iść po piwko

Listy do M. suuuuper

---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

Cytat:
Napisane przez dooo Pokaż wiadomość
I słusznie
Też nie potrzebowałam dużo .. w trzy miesiące zgubiłam 15 kg do tego później utrwalanie czyli faza III .. szybko poszło. Po 3 latach od skończenia jestem jej zdecydowaną przeciwniczką patrząc na "dodatkowe" atrakcje, które sobie sama zafundowałam. Ale przed dietą i w czasie nie dałam sobie złego słowa powiedzieć na jej temat
Tak to jest, że człowiek sam przekonuje się na własnej skórze i na podstawie własnych doświadczeń klaruje swoje zdanie. No i każdy ma inny organizm - jednej osobie coś służy, drugiej szkodzi Jest bardzo dużo przeciwników, jak i zwolenników tej diety. Ja spróbuję
naciulatko jest offline Zgłoś do moderatora