Wątek
:
Regeneracja paznokci po hybrydzie
Podgląd pojedynczej wiadomości
2015-11-22, 20:22
#
1
blondipatka
Przyczajenie
Regeneracja paznokci po hybrydzie
Hej dziewczyny, przeszukałam forum ale nie znalazłam tego co mnie interesuje, stąd też założyłam nowy wątek i liczę na waszą pomoc
Od czerwca tego roku na moich paznokciach gościły hybrydy, 4 razy robiłam u kosmetyczki a potem już sama w domu. Zdecydowałam się na nie bo moje paznokcie byly w fatalnym stanie po stosowaniu tabletek antykoncepcyjnych (Midiana). Tabletki zmieniłam, stosowałam też przez jakiś czas Vitapil( z jego działania byłam bardzo zadowolona) jednak chcę wrócić do naturalnych paznokci.
Ściągnęłam więc hybrydkę, pojechałam do drogerii i kupiłam odzywkę na wzmocnienie ( evenline twarde i lśniące jak diament)- i mój największy błąd- nałożyłam na paznokcie.... przez następną godzinę myślałam że popłaczę się z bółu i zaraz odejdą mi paznokcie. Szybko ją zmyłam a na paznokcie nałożyłam witaminę A+E wyciśniętą z tabletki w formie oleistej.
Dziewczyny i moje pytanie kiedy mogę użyć jakieś odżywki? muszę czekać jakis czas? Czy mam kupić inną? Wyczytałam potem na opakowaniu że nie na lezy jej stosować po ściągnięcu hybryd, ale szukając w internecie na forach znalazłam informację, że zawiera pewien składnik który własnie powoduje takie przykre skutki.
Nie wiem jednak czy jestem uczulona na tą odżywkę czy jednak moja głupota i brak czytania odwrotu opakowania zadziałała tak na moje pazurki.Dodam że wcześniej stosowałam inną odżywkę z tej serii ( 8w1) i nie było żadnego problemu.
Co poradzicie ? Błagam o pomoc bo naprawde nie wiem co robić
blondipatka
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do blondipatka
Znajdź więcej postów blondipatka