2007-09-23, 13:07
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Próbować do skutku III
Chyba zatem pujde się dowiedzieć do której czynne laboratorium i zrobie sobie bete bo takie testowanie testami płytkowymi przyprawia mnie o ból głowy . Jezuuu niektórzy bzykną się raz i już pojawia się im dziecko, a my biedulki musimy się tak męczyć i czekać na tą chwile, a te bez serca matki porzucaja swoje dzieciątka w śmietnikach, albo zabijają, paranoja ! Ja juz raz byłam w ciąży, ale w 3 tygodniu straciłam swoje maleństwo. Załamana byłam przez jakiś czas, ale trzeba było pozbierać się do kupy i zacząć wszystko od początku.
Mam takie pytanko niedotyczące mnie. Moja przyjaciółka je tabletki antykoncepcyjne i przez dwa dni nie zjadła tabletki gdy zakończyła opakowanie i były 7 dni przerwy w tym czasem zawsze koniecznie musi pojawić się krwawienie, a ona kompletnie nic nie dostała. Jak myślicie czy to może być ciąża??Słyszałam, że gdy je sie tabletki i nie wystąpi krwawienie to można podejrzewać, że jest sie w ciąży ,a gdy nie przyjmuje sie środków hormonalnych to okres może wystąpić mimo ciąży i chciałabym jej coś doradzić...Jutro idzie dopiero się zapisać na wizyte do ginekologa, ale przecież pewnie jej i tak nie wykryje narazie nic tak wczesnej ciąży...Prosze o jakieś rady.
|
|
|