Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie grudniowe 2015 cz. 9
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-22, 23:56   #3991
cienwiatru
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz. 9

Cytat:
Napisane przez acapella Pokaż wiadomość
Cien, no jak wypływają wody to ip niby tak. Ale chyba jak odejdą po prostu, a jak się sączą po mału to też? Nie wiem

Fionka, wiem tylko, że zawsze miałam 15-16, a ostatnio 8. Ale nie wiem czy się zmniejszyły po prostu czy się sączą... Bo chyba może się zmniejszyć ilość wód nie tylko wyciekiem dołem? Ja nic nie wiem...
Też chciałam w tej, ale się nie wyrobię chyba...

Sylwoha, ale jak ph7 to obojętne to chyba papierek wtedy zostaje żółty? Bo granatowy to jak większe pH od 7 czyli zasadowe?
Chyba że inny papierek, bo ja mam uniwersalny w sumie nie wiem czy to to samo czy lakmusowy, matko, powinni mnie cofnąć na studia

Co do szczepień na wzw to czytałam, że to jest porażka jakaś. Dziecko powinno być szczepione jeśli matka jest nosicielką a nie tak rutynowo i to jeszcze w pierwszej dobie... Zrobiłam badania, że nie jestem i nie będę na to na pewno szczepić.
A można odmówić tego szczepienia? Bo to w tych obowiązkowych chyba jest?

---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ----------

ACAPELLA kochana z tymi wodami to jestem tak samo zielona jak i ty...tyle że ty masz papierki lakmusowe a ja będę liczyć na to, że wody mi odejdą na porodowce i to w takich ilościach że nie będzie żadnych wątpliwości co to

---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ----------

Dziewczynki idę spać bo inaczej się nie odkleje od wizażu :p
Do jutra, spijcie słodko

Moje serca dwa:
J. 02.07.2011 r. (53 cm; 3000g)
I. 20.12.2015 r. (53 cm; 3250g)
cienwiatru jest offline Zgłoś do moderatora