Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Peema peemie peemą, czyli 40 zlot ślubnych zołz 2016!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-23, 10:21   #1441
lolusl
Japońska rzepa

Dot.: Peema peemie peemą, czyli 40 zlot ślubnych zołz 2016!

Cytat:
Napisane przez LunatyczkaBB Pokaż wiadomość
Jak już wspomniałam, dla mnie wyznacznikiem klasy jest umiejętność kulturalnego zachowania, a nie założenie niebieskich gaci .
I dlaczego próbujesz mnie przekonać do tego, że muszę zaakceptować, że tak jest? Ja nie narzucam nikomu swojego zdania, więc niech ktoś nie narzuca mi swojego
To trochę zabawne,serio. Bo te zasady SĄ niezależnie od tego,czy je akceptujesz czy nie. Tak jak napisałam wyżej- jak prawo. Pójdziesz na oficjalną kolację w dżinsach? Albo na wesele w bawełnianych szortach i t-shircie?Wątpię. A dlaczego? Dlatego,że są one respektowane w codziennym życiu i ciężko z tym polemizować

Owszem,zgadzam się,ze kultura osobista jest również ważna,jak nie ważniejsza,ale jedno z drugim nie konkuruje

Dziewczyny, nikt nie robi problemu,bo sama napisałam wyżej,że to mój ulubiony kolor garniaka i tż i tak będzie miał go na cywilnym o 14:00 Po prostu piszę,że jest to wbrew zasadom,czy którejś z nas się to podoba czy nie.Przecież nikomu nie mówię " MASZ MIEĆ NIEBIESKI INACZEJ WYLATUJESZ Z WIZAŻU"
Bardziej w ramach ciekawostki to piszę,bo jak widać chociażby tutaj niektórzy tej zasady nie znają, a myślę,że warto.

Zmieniając temat - pada śnieg
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora