2015-11-23, 10:21
|
|
|
Japońska rzepa
|
Dot.: Peema peemie peemą, czyli 40 zlot ślubnych zołz 2016!
Cytat:
Napisane przez LunatyczkaBB
Jak już wspomniałam, dla mnie wyznacznikiem klasy jest umiejętność kulturalnego zachowania, a nie założenie niebieskich gaci  .
I dlaczego próbujesz mnie przekonać do tego, że muszę zaakceptować, że tak jest? Ja nie narzucam nikomu swojego zdania, więc niech ktoś nie narzuca mi swojego 
|
To trochę zabawne,serio. Bo te zasady SĄ niezależnie od tego,czy je akceptujesz czy nie. Tak jak napisałam wyżej- jak prawo. Pójdziesz na oficjalną kolację w dżinsach? Albo na wesele w bawełnianych szortach i t-shircie?Wątpię. A dlaczego? Dlatego,że są one respektowane w codziennym życiu i ciężko z tym polemizować 
Owszem,zgadzam się,ze kultura osobista jest również ważna,jak nie ważniejsza,ale jedno z drugim nie konkuruje 
Dziewczyny, nikt nie robi problemu,bo sama napisałam wyżej,że to mój ulubiony kolor garniaka i tż i tak będzie miał go na cywilnym o 14:00 Po prostu piszę,że jest to wbrew zasadom,czy którejś z nas się to podoba czy nie.Przecież nikomu nie mówię " MASZ MIEĆ NIEBIESKI INACZEJ WYLATUJESZ Z WIZAŻU"  
Bardziej w ramach ciekawostki to piszę,bo jak widać chociażby tutaj niektórzy tej zasady nie znają, a myślę,że warto. 
Zmieniając temat - pada śnieg
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
|
|
|