Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-09-23, 13:07   #1719
your Angel
czyli Endżi

Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XV

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Angel - opisywałam Amour de Cacao i jest to 100% czekolada orzechowa. Ewentualnie krem orzechowy do smarowania na chlebku.
Fenris, wiem że wszystkie Comptoiry są bardzo dosłowne Testowałam chyba z 3 czy 4 nadgarstkowo, ale nieszczęśliwie akurat Amour de Cacao nie
Z tym czy "rekonesans" AdC wypadnie pomyślnie miałam na myśli raczej to jak będę się z nim czuła przy noszeniu globalnym i czy w tej sytuacji trwałość będzie zadowoalająca

Cytat:
Napisane przez olik04 Pokaż wiadomość
dla mnie ten zapach jest dziwny, strasznie mocny, ale zupełnie mi się nie podoba dostawałam mdłości jak go miałam na sobie.
Olik, obie lubimy słodkości, ale wydaje mi się że Ty jednak te subtelniejsze i lżejsze
Ja uwielbiam ciężki kaliber - czekoladę, siekierną wanilię, migdały, heliotrop... a to wszystko na podkładzie paczulowym i dzrzewa sandałowego
Więc mam nadzieję, że na AdC się nie zawiodę

Cytat:
Napisane przez rachela Pokaż wiadomość
Miałam już sobie iść, ale:Angel, wcześniej nie doczytałam Twojego postu...

Dlaczego niemądre? ;] Lubię, kiedy jest mnie mało; kiedy uda się o siebie nie ocierają i kiedy widzę własne stopy, stojąc (nie zasłaniane przez brzuch czy biust). Nie, nie chcę wyglądać jak przecinek, ale chciałabym dojechać do 53 kilo. Na początku myślałam o 50 kilo, ale bez przesady - muszę pamiętać że mam dość masywne kości.
I tyle.
Martwię się Wiem jak łatwo jest przekroczyć w tym pewną granicę i wyrządzić sobie samej okropną krzywdę

Poza tym 50kg przy 175-180cm nie jest tym samym co przy 155-160cm

Cytat:
Napisane przez ewelciaz Pokaż wiadomość
Jak zwykle mój ulubiony Hot Ralpha Lorena. Przepyszny, sexi, naprawde hot. Miłej niedzieli koleżanki.
Oj zgadzam się On jest naprawdę Hot

Wzajemnie

Cytat:
Napisane przez tulipanka Pokaż wiadomość
Promocja na pędzle w Sephorze? Cudownie, właśnie szykowałam się do zakupu
Neonka napisała, że to promocja weekendowa więc wychodziłoby na to, że tylko do dzisiaj

Ale dobrego jedzenie przygotowałam

Jest wietnamski rosół Hanoi z makaronem ryżowym przybrany liścmi kardamonu, na przystawkę kalmary w panierce a na deser grecki cynamonowy pudding Ekmek z prażonymi migdałami Na kolację będą grzaneczki z pomidorkiem, mozarellą i listkami bazylii Pojadę do babci i dziadka i ich też nakarmię