2007-09-23, 13:07
|
|
czyli Endżi
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XV
Cytat:
Napisane przez Fenris
Angel - opisywałam Amour de Cacao i jest to 100% czekolada orzechowa. Ewentualnie krem orzechowy do smarowania na chlebku.
|
Fenris, wiem że wszystkie Comptoiry są bardzo dosłowne Testowałam chyba z 3 czy 4 nadgarstkowo, ale nieszczęśliwie akurat Amour de Cacao nie
Z tym czy "rekonesans" AdC wypadnie pomyślnie miałam na myśli raczej to jak będę się z nim czuła przy noszeniu globalnym i czy w tej sytuacji trwałość będzie zadowoalająca 
Cytat:
Napisane przez olik04
dla mnie ten zapach jest dziwny, strasznie mocny, ale zupełnie mi się nie podoba  dostawałam mdłości jak go miałam na sobie. 
|
Olik, obie lubimy słodkości, ale wydaje mi się że Ty jednak te subtelniejsze i lżejsze
Ja uwielbiam ciężki kaliber - czekoladę, siekierną wanilię, migdały, heliotrop... a to wszystko na podkładzie paczulowym i dzrzewa sandałowego 
Więc mam nadzieję, że na AdC się nie zawiodę 
Cytat:
Napisane przez rachela
Miałam już sobie iść, ale:Angel, wcześniej nie doczytałam Twojego postu...
Dlaczego niemądre? ;] Lubię, kiedy jest mnie mało; kiedy uda się o siebie nie ocierają i kiedy widzę własne stopy, stojąc (nie zasłaniane przez brzuch czy biust). Nie, nie chcę wyglądać jak przecinek, ale chciałabym dojechać do 53 kilo. Na początku myślałam o 50 kilo, ale bez przesady - muszę pamiętać że mam dość masywne kości.
I tyle.
|
Martwię się Wiem jak łatwo jest przekroczyć w tym pewną granicę i wyrządzić sobie samej okropną krzywdę 
Poza tym 50kg przy 175-180cm nie jest tym samym co przy 155-160cm 
Cytat:
Napisane przez ewelciaz
Jak zwykle mój ulubiony Hot Ralpha Lorena. Przepyszny, sexi, naprawde hot. Miłej niedzieli koleżanki.
|
Oj zgadzam się On jest naprawdę Hot 
Wzajemnie
Cytat:
Napisane przez tulipanka
Promocja na pędzle w Sephorze?  Cudownie, właśnie szykowałam się do zakupu 
|
Neonka napisała, że to promocja weekendowa więc wychodziłoby na to, że tylko do dzisiaj 
Ale dobrego jedzenie przygotowałam 
Jest wietnamski rosół Hanoi z makaronem ryżowym przybrany liścmi kardamonu, na przystawkę kalmary w panierce a na deser grecki cynamonowy pudding Ekmek z prażonymi migdałami Na kolację będą grzaneczki z pomidorkiem, mozarellą i listkami bazylii Pojadę do babci i dziadka i ich też nakarmię
|
|
|