Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scend Barł czyli Scent Bar LVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-23, 18:19   #1511
Redhaired Witch
Nindżopesz

Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Myslę, ze do Ciebie pasują idealnie ładne!
Dzięki

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Ja jednak przez szkolenie, mam na myśli coś w stylu szkoły rodzenia, a konkretnie skorzystanie z prywatnej położnej "przed" takie korki ze szkoły rodzenia, tylko nie w grupie, a z dojazdem do klienta.

Powiedział że przed 6 tyg nie ma co się pokazywać, sens widzi tak przyjść koło 8smego no i można to dwojako interpretować.

Edit: Wiesz co Red, te "kopytka" są bardzo ładne i typowe. Ja bym jednak na Twoim miejscu strzeliła sobie te szałowe z Venezii. One były niepowtarzalne i obłędnie seksowne. Obłędnie!!!! Gdybyś miała auto, to nie wybaczyłabym Ci niezakupienia ich
1. nawet nie wiedziałam, że są takie cuda. Najlepsza opcja.
2. spooko, normalnie się zachował. Byłam u prywaciarza, który rzekł mi to samo tylko w bardziej olewczy sposób a konkretnie "nic pani nie pomogę" Aż poczułam się jak jakaś panikara, która leci do lekarza dzień po alejandrowaniu. Dodatkowo zbył moje pytania o leki antygrypowe w ciąży itp. A stówkę skosił
Natomiast poprzednim razem też u kogoś byłam, już nie pamiętam, w każdym razie tamten poradził zrobić usg żeby sprawdzić gdzie umiejscowione. Też nic nie badał, karty nie zakładał bo za wcześnie.
3. wieeem, te są poprawne, tamte szałowe Ale trochę zbyt zimowe przez tę wysoką cholewę, nie ponoszę tak często. I jeszcze wyższe.

Cytat:
Napisane przez tricolor Pokaż wiadomość
Red buty świetne
Szkoda, że nie mogę takich obcasów, bo z chęcią też bym w takich chodziła.
Bardzo w Twoim stylu
Dzięki, ja mogę ale nie wiem czy jeszcze umiem
Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora