Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-09-23, 13:53   #949
DolinaNocy
Rozeznanie

Dot.: po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych - zbiorczy

Witajcie Wizażanki Ja także odstawiłam ostatnio tabletki dlatego dołączam do tego wątku
Cytat:
Napisane przez dolare
odstawiłam tabsy 27 dni temu (dzien ostatniej tabletki) i od 2 dni kooooszmarnie bolą mnie piersi- tak, że ciężko jest mi chodzić bo podczas wyonywanego ruchu kiedy choćby drgna to mnie niemiłosiernie bolą! podczas kąpieli nie mogę ich dotknąć nawet delikatnie...
Czy to może być oznaka zbliżającego się okresu? Nigdy nawet jak nie brałam tabsów mnie tak nie bolały.
Nie jestem "dojarą" mam małe C...
Czy któraś z Was tak miała? Brałam przez 3.5 roku Diane.
Ja odstawiłam tabletki miesiąc temu... no troche ponad miesiac. Przez ostatnie dni takze mialam bardzo obolale piersi. Nie moglam ich dotknac, przeszkadzal mi biustonosz :/ mialam strasznie powiekszone gruczoly, az sie wystraszylam. Ale tez pomyslalam, ze to pewnie przed okresem. I jak nigdy nie moglam sie na niego wprost doczekac jak zawsze mialam regularne miesiaczki, przed rozpoczeciem brania tabletek i w trakcie brania tez. A tu nie bylo i nie bylo. Ale dostalam po 40 dniach, a i bol piersi stal sie mniej dokuczliwy.
Co do problemow z cera to zanim zaczelam brac tabletki mialam straszne problemy:/ teraz kiedy przestalam je brac widze ze tradzik zaczyna wracac, ale juz od pierwszego dnia kiedy odstawilam ratuje sie masciami i biogalem takze nie jest poki co tak zle. Mam nadzieje ze gorzej nie bedzie.
Pozdrawiam!
DolinaNocy jest offline Zgłoś do moderatora