Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopadowe maluszki opuszczają nasze brzuszki! czyli listopadowe mamy 2015 część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-23, 19:50   #586
poznanianka1990
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowe maluszki opuszczają nasze brzuszki! czyli listopadowe mamy 2015 czę

Cytat:
Napisane przez Dzika Ropucha Pokaż wiadomość
A espumisan od kiedy można podawać? Moja ma własnie od 3 dni podobnie. Pojękuje, krzywi się aż robi się czerwona, pręży się..Wydaje mi się, że coś jej w brzuszku przeszkadza. Mała ma jutro 2 tyg i nie wiem co jej podać jak jej pomóc?

Ale te kupki w ogole nie śmierdzą? Moja takie robi musztardowe nieraz z grudkami jakimiś ale trochę je czuć, nie żeby mega śmierdziały ale tak "pachną" nie wiem czym. Chyba troche mogą co nie?

Ja Wam napiszę że nadal męczę sie z bejbi blusem...Jest mi ciężko i trochę tęsknie za wcześniejszym życiem.. TŻ mam bardzo mało w domu no ale niestety musi pracować, jeździć itp.. Ja siedzę i wieczorami ryczę...Patrzę na małą i myślę, że powinnam ją bardziej kochać chyba - chociaż wiem że ją kocham. Przeraża mnie że codziennie jest to samo i że tak będzie jeszcze trochę.Czekam aż mi to minie i czekam.
Nie wiem to są dziwne uczucia do opisania ale gdzieś je muszę opisywać. Sorki
Właśnie ostatniej kupie się przypatrzylam i one rzadkie nie są, są półplynne, czasem z grudkami, ale nie zawsze i akurat ta miała kwaśny zapach, czytałam, że to normalne przy kp, więc jestem spokojniejsza

Espumisan mozna teoretycznie podawać po 28 dniu życia, ale moja położna mówiła, że jakby co to mogę małej podać ale tylko połowę dawki.
Jeśli się pręży, płacze, ale tak intensywnie, że nie da się uspokoić i płacz trwa kilka godzin to jest to kolka. Julka miała w sobotę, więc jej dałam kilka kropel tego espumisanu. Bo ogólnie to ona czasem w ciągu dnia się pręży i chwilę kwili jak ją kupa męczy , ale to trwa chwilę, więc to kolka nie jest.

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując