Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-23, 21:25   #1036
Malinum
Zakorzenienie

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XIII

Cytat:
Napisane przez Rapsodia Pokaż wiadomość
ej sama posiadam safiany

chodziło o przesyt -przesyt-megaprzesyt.
Safiany, korsy, czekaj jak się złotem obwieszę A nie moment, przecież nie lubię złota

Jak ta babka na fanpejdżu Syforki, że się konsultantka na luksusie nie poznała

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

Cytat:
Napisane przez xPoziomkax Pokaż wiadomość
Aha i jeszcze... Jak dostaniecie kiedykolwiek na maila ankietę na temat obslugi to koniecznie ja wypelnijcie. To nie idzie w kosmos. Potem to wszystko jest omawiane i sprawdzane, kto wtedy obslugiwal. Trafia to do konkretnego kierownika i konkretnego konsultanta. Sprawdzane jest to na kamerach... Wiec jesli lubicie jakas Pania to zrobicie jej niesamowita radosc, gdy dostanie pochwale od klienta jak i od kierownika. Wszyscy pozniej o tym mowia i jest to wywieszone na zapleczu ze ktos mial "fana"
Kiedyś myślałam, że to w eter idzie póki kierownik perfumerii do mnie nie zadzwonił ale jak 8-10 wystawiam to nikt ze mną nie chce pogadać
Malinum jest offline Zgłoś do moderatora