Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopadowe maluszki opuszczają nasze brzuszki! czyli listopadowe mamy 2015 część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-23, 21:51   #596
limonka1983
Zakorzenienie

GG do limonka1983
Dot.: Listopadowe maluszki opuszczają nasze brzuszki! czyli listopadowe mamy 2015 czę

Cytat:
Napisane przez beautifuldream Pokaż wiadomość
Dziewczyny co mi doradzicie na bolesne karmienie i poranione piersi? Tak mnie boli jak Wojtuś ssie,że siedzę i płaczę mam tą maść z Medeli ale nie bardzo mi pomaga mam też kapturki z Medeli,ale on nie umie przez nie ssać. Jestem załamana. Najchętniej przeszlabym na mm ale mam sporo pokarmu i szkoda mi tego zmarnować

Wysłane z mojego H60-L04 przy użyciu Tapatalka
Ja polecam "lano - maść" z Ziai (mamma mia). Kupiłam za 12 zł. Wcześniej używałam różnych próbek, które dostałam od położnych. Nic nie pomagało. Ta maść jest może niezbyt przyjemna w konsystencji, ale mi bardzo pomogła. Brodawki miałam aż popękane do krwi. Mój syn nie dość, ze się mocno "wgryza", to jeszcze na początku lubi sobie poszarpać pierś jak piesek, który po paru dniach głodzenia dostał kość. No więc pierś była zmasakrowana. No i nie mogę sobie zmieniać cycka, więc cały czas używam jednego, który nie ma czasu się zregenerować, a Ziaja dała radę.
limonka1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując