2015-11-24, 11:07
|
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Jak wymiksowac sie ze wspolnych swiat?
Cytat:
Napisane przez olimpijjja
Hej dziewczynym potrzebuje porady.
Ja i moj partner zamierzamy spedzic pare dni swiat na wyjezdzie. Nie mieszkamy w Polsce, do domu za daleko, wiec zaplanowalismy wyjazd w gory. Niestety ale popelnilam blad i zaproponowalam kolezance i jej mezowi aby sie do nas przylaczyli. Nie bylo to oficjalne zaproszenie a raczej sugestia na ktora ona sie ucieszyla. Niestety ale moj facet absolutnie na wspolny wyjazd sie nie zgadza, twierdzac ze za nimi nie przepada. Znamy sie bardzo krotko, raczej ja sie z nia kumpluje, aczkolwiek panowie spotkali sie okazjonalnie kilka razy.
Wiec moja prosba do Was...jak sie z tego wymiksowac nie urazajac kolezanki, bo bardzo ja lubie i nie chcialabym urywac znajomosci. Z gory dziekuje.
|
Po ludzku po prostu przeproś i wyjaśnij krótko, że TŻ nastawił się na romantyczny wyjazd tylko we dwoje. Jednak nie obiecuj, że "innym razem", ani nic takiego. Po prostu wyjaśnij, że doszło do rozbieżności interesów i mieliście z TŻ również wizje tego wyjazdu. I zrób to już teraz, a nie np. za kolejne 2 tygodnie zastanawiania się.
Edytowane przez 201803290936
Czas edycji: 2015-11-24 o 11:11
|
|
|