Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Z różnymi trenerami ćwiczymy, o świetną formę walczymy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-24, 21:07   #2309
Eluvtus
Zakorzenienie

Dot.: Ewa Chodakowska - czy polecacie ćwiczenie z nią? Wasze efekty

Cytat:
Napisane przez StonkaaZiemniaczana Pokaż wiadomość
Jak jechałam do pracy przez okoliczne wioski, to też gdzie niegdzie leżał śnieg Ale u mnie niestety nie padał i nie pada do tej pory

Też własnie myślałam, że to może tarczyca, ale w pierwszej kolejności winię te tabsy... Już niedługo się okaże kto jest winowajcą i kogo trzeba wyeliminować z gry

Hehe niestety wiem jak to jest mieć połówkę, która nie trawi pewnych potraw Mój K. w ogóle nie czuje tego szału na 'fit' jedzonko i ogółem zdrowe odżywianie. Taki mój mały śmietniczek - co wrzucisz to strawi <3

Mój dzisiejszy jadłospis:
śniadanie: kakaowy pancake z bananem i serkiem homogenizowanym
II śniadanie: 2 kanapki z chleba razowego z serkiem śmietankowym i wędliną z indyka + pół pomidorka
przekąska: jogurt naturalny z bananem, odrobiną rodzynek i orzechów włoskich
obiad: makaron razowy z grillowanymi warzywami i mięsem mielonym
a na kolację po treningu będzie szklanka kefiru z dodatkiem słoiczkowych truskawek z domowej spiżarni.

Całkiem całkiem, gdyby nie kosteczka ptasiego mleczka którą skubnęłam w ciągu dnia Jednak to i tak lepiej niż w ciągu ostatnich dni.

Zaraz uciekam zrobić wtorkowy trening z Mel.
Mój jest wybredny akurat, ale z czasem przekonuje się, chociaż słodycze dwa razy w tygodniu to minimum. Ja też jakiejś super diety nie trzymam, ale staram się ograniczyć słodycze
Mąż ma przerwę w treningach przez zapalenie ucha, ale niedługo wróci i będzie mnie też trenował w walce wręcz

Cytat:
Napisane przez firstaste Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny!

Ja robiłam sobie przerwy w ćwiczeniach, obecnie nie mam siły, znowu zachorowałam, ale co do wcześniejszych postów; staram się ćwiczyć, pomimo tego, że mam okres. Satysfakcja jest podwójna. To przecież nie choroba ;P
Niektóre kobiety mają gorszy niż choroba mi akurat pomaga ćwiczenie na skurcze.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.