Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zaffiro - czy warto? Skóra pozbawiona jędrności
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-25, 08:23   #2
ChceByc
Przyczajenie

Dot.: Zaffiro - czy warto? Skóra pozbawiona jędrności

Cytat:
Napisane przez FANTASTYCZNAJA Pokaż wiadomość
Witam wszystkich bardzo serdecznie, to mój debiut! Pierwszy raz zakładam wątek.... piekielnie jestem ciekawa zabiegu o nazwie Zaffiro! ostatnio natknęłam się na ulotkę tego zabiegu i bardzo mnie zaciekawił.... Głównie chodzi mi o ujędrnienie biustu!? i mysłałam jeszcze o dekolcie, szyi i podbródku.... jeśli zabieg jest skuteczny! Jego działanie ponoć polega na wykorzystaniu światła podczerwonego żeby podgrzać skórę właściwą nawet do 60 stopni C dzięki czemu włókna kolagenowe mocno się skracają i dochodzi do natychmiastowego napięcia skóry, liftingu bez skalpela hehe
Ktoś coś wie? Ma doświadczenie? Grubooo się zastanawiam bo w gabinecie gdzie chodzę mają ten sprzęt i całkiem fajną ofertę w
listopadzie ....więc tym bardziej chyba się skuszę....ale może najpierw coś napiszecie? Bo oczywiście w gabinecie zachwalają bardzo, wiadomo a jak jest w rzeczywistości? Dziękuje za wszelkie informacje i dobre i złe!
Cześć ja już dawno temu korzystałam z Zaffiro swoją drogą przypomniałaś mi o nim dzięki bo na prawdę świetny zabieg! Efekty widoczne NATYCHMIAST! Od razu widać jak "dźwiga" się skóra. Ja akurat miałam robione "nietoperki" , twarz i podbródek Pamiętam że zrobiłam 3 zabiegi na twarz i 4 na "nietoperki" i była duża poprawa! Chyba się przejdę na zabieg, planowałam zrobić coś dla siebie myślę że dobrym pomysłem będzie zainwestowanie w zaffiro a efektem będzie jędrniejsza skóra polecam
ChceByc jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując