Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 10
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-25, 13:58   #1771
cashmere
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 10

Cytat:
Napisane przez kana158 Pokaż wiadomość
Chwalę się, bo mój Gagatek dziś kończy 8 miesiecy! 😍
Gratulacje!

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53586972]o prosze, Zuzia nrwosolek mojej te sie drzemka odwidziala dzis, o 11tej wypila cycka polozylam, polakala sobie, pogadulila, pociumkala cycka, polezala, pojojczala i o 11:50 juz byla wypoczęta i teraz znow śmiga po podlodze, do kota zaciesza i ćwiczy klękanie przy krzeslach, drzwiach. Twoja Zuzia to widze,ze aparatka jest niezła , po mamusi pewnie

gratki ząbka i raczkowania

dzięki za opinie. Hania zabawkami ostanio głownie wali, potrzasa, chociaz dzis sie jej jakims cudem udalo przelaczyc królika z szumów uspokajających na śmiechy. Mi się na razie zabawek nie chce kupować, widze, że córa bardziej sie interesuje kotem, uchwytami przy szafkach, gazetami pod stolikiem na polce leżącymi. i widze,ze im mniej zabawek lezy na podlodze tym się bardziej tą jedna czy dwoma zainteresuje. do tego taki przesyt rzeczami i bajzlem mam. mimo ż ezabawek mamy raczje sporo mie niż niektórzy

wg moich wyliczeń - małe nie martw sie na zapas Rosi, dziecko z zarazkami ma do czynienia ciągle, o ile nie jest chowane pod kloszem. to juz nie noworodek.

zgadzam się, z tym nie podawaniem paracetamoli przy 37,5 też.[/QUOTE]

To samo zauważyłam u nas z zabawkami. Jak ma jedną to się nią dłużej pobawi, niż jak leży ich dużo w około. A najciekawsze sa i tak śrubki od kanapy jak jest rozłożona

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Sprawdziłam opinie o tej firmie, jak moja paczka w ogóle do mnie dotrze to powinnam się cieszyć....
Jak dojdzie cała nie rozkradziona....
O kurde :/ a co to za firma?

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

Byliśmy 40minut na spacerku. Jest pięknie i słonecznie, ale bardzo zimno. Termometr pokazuje 1stopien, ale bym powiedziała że jest mniej.

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora