2015-11-25, 15:14
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: O ciążę się staramy i o dzieciakach gadamy :)
Cytat:
Napisane przez czarna_mala
Isiu po czterech... Ginka namówiła mnie na wizytę, wszystko załatwiła za mnie, ja miałam powiedzieć tylko, że się zgadzam, kochana jest, otrzymałam od niej wiele wsparcia.
|
Ups, sorki. Faktycznie a sugerowałam się aniołkami pod Twoimi postami.
Cytat:
Napisane przez MarudexuS
Bry! przypomniałam sobie o Wizażu  widzę, że nie tylko ja!
U nas całkiem nieźle chociaż ciągle niewyspana łażę, bo mój żarłok nocny co godzinę woła jeść ... no i niby śpimy sobie do 9 albo i 10 nawet czasem ale co z tego skoro mamuśka co godzinę musi cycka dać.
No i rośnie mi młody jak na drożdżach! w piątek skończyliśmy 4 miesiące a wczoraj przy szczepieniu były pomiary no i jest 7720 wagi i 69 cm wzrostu! wzrostem jest już poza wykresami a wagowo jakoś na 80 centylu .. czyli taka glizda mi się robi 
A tak poza żarłocznością to mam super dziecko, jest pogodny i rzadko płacze, tylko jak coś na prawdę mu dolega. Mogę go położyć i zostawić samego i coś porobić chwilę.
No to na razie tyle ode mnie, muszę coś porobić w domku ..
|
Maru, Ty wstręciucho, a ja tu tak za Tobą tęskniłam.  
Ależ Wiktor rośnie na mleku, co Ty mu tam dajesz, drożdże? Takie dziecko to marzenie każdej mamy, że sam poleży, pobawi się, mało płacze. Rozumiem, że kolek nie było? Bo już nie pamiętam.
Szybko tak ucieka czas, cenny czas
córeczka
|
|
|