Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-09-23, 17:57   #1753
Nevada87
Wtajemniczenie

GG do Nevada87
Smile Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XV

Cytat:
Napisane przez rachela Pokaż wiadomość
No może aż tak jak ona to wyglądać nie chcę, bo musiałabym całą szafę wymieniać , ale chciałabym dojechać do 36 i mieć w nim mały luzik.

A mnie dzisiaj rozmawianie o słodyczach nie rusza, nie mam apetytu i jedzenie jest jakieś... bez smaku. Chora nie jestem, po prostu nie odczuwam żadnej przyjemności z obiadu; czyli Kurczak zielone curry - kurczak w mleku kokosowym z pastą green curry, świeżą kolendrą i bazylią tajską. Brzmi bosko? No cóż, po raz kolejny się przekonuję, że nie dla mnie kuchnia tajska/chińska/wietnamska. Tu chyba wyłazi ze mnie kozacka, rogata dusza. Nie dla mnie takie dania. Ja jednak muszę mieć pieczone, muszę mieć sól, jak chleb to ciemny i ciężki...
Rachel jak ja Cię świetnie rozumiem, mam to samo, aktualnie tak sobie się czuję ,bo w ciuchy mieszczę się akurat ,a od zawsze lubiałam się nieco ,,utopić'' w ciuchu, tak czułam się najlepiej i jakby to powiedzieć ,,najbezpieczniej''.
Niechce mi sie jednak marnować życia na przygotowanie diet lubię jednak ćwiczyć, aktualnie mam mało czasu i motywacji z powodu domowych problemów.... w ogóle z jedzniem mam problem, nie chce mi się jeść, czuję głód i jem byleby go nie odczuwać, nic mi nie smakuje ehh mam tak już od roku... czasami mam na coś fazę i jem tylko to... źle się odżywiam i to pewnie ma wpływ na moje samopoczucie, ale mi się po prostu nie chce przygotowywać tego wszystkiego, po drugie nie wiem sama co mogłabym zjeść zdecydowanie większą przyjemność sprawia mi picie kawy,herbaty, ''kubusia'' - to lubię najbardziej i rzeczywiście robię to dla przyjemności

Aktualnie cierpię na katar i łzawią mi oczy - cholerna alergia
Byłam dzisiaj w Sephorze i zaszalałam, kupiłam świetną paletkę Diora z najnowszej kolekcji, jestem w niej zakochana... dawno nic porządnego nie kupiłam także dzisiaj nadrobiłam
Ciągnie mnie do zakupu kilku flaszek, ale jakoś zdecydować się nie mogę, mam wrażenie ,że jeszcze kilka muszę posłać w świat...

Pachnę Pink Sugar