2015-11-25, 21:23
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie kwietniowe 2016 - część II
akinomka gratuluje dziewczynki! 
Cytat:
Napisane przez Polinezyjka
Cloche nawet mi tu się nie podlamuj
|
za pozno chudziny jedne... no ale w sumie ja w pierwszej ciazy do polowy tez brzucha nie mialam... takie zycie - teraz nadrabiam.
rozstepy
mi w pierwszej ciazy nic sie nie pojawilo. jak dobrze pamietam, to wielu dziewczynom z mamusiowego watku skora pekala doslownie pare dni przed porodem dopiero... kazda skora ma jakas tam swoja granice wytrzymalosci i ... no nie ma co ukrywac, im wiekszy brzuch, tym wieksze ryzyko rozstepow.
tak wiec ja moge juz powoli sie strachac ale poki co sie trzymam...
sesja brzuszkowa
no jesli ja mam sobie jakies foty walnac jeszcze zanim bede miala ogromny beben z brzuchola, to chyba musialabym juz sie zbierac i zaczac pozowac komus przed obiektywem inaczej na fotkach bedzie tylko balon i jakies tam odstajace konczyny i glowa...
pepek
moj juz od dobrych paru tygodni wystaje. nie ze plaski czy co, tylko wystaje. tak, rowniez przez ciuchy... ostatnio kolezanka z pracy przejechala reka po moim brzuchu i az sie wystraszyla, jak poczula pepek - odskoczyla z pytaniem "co to?!" 
---
dzisiaj wzielam do pracy centymetr krawiecki. zmierzylam swoj brzuch i brzuch kolegi, ktory ostatnio mnie pogonil slowami "idz bo mam wrazenie, ze zaraz nade mna pekniesz". ja mam 98cm (i przed obiadem i po), a jemu wyszlo 101cm przed obiadem i 105 po juz mi nic o pekaniu nie mowi i biedny stwierdzil, ze juz sobie czekolady na spolke nie bedziemy kupowac (mamy taki rytual we dwojke, znaczy do tej pory mielismy )
|
|
|