Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 10
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-26, 11:39   #1908
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 10

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Brawo dla Pawcia!

No proszę super! Mój nawet sylab nie chce gadać do tej pory i trochę mnie to martwi juz...

Mojemu nie podeszły jaglane to i owsiane tym bardziej bo jeszcze większe są niestety u nas póki co gładkie papki jak u Julka od Majki.
Tez sie martwilam brakiem gaworzenia niedawno jeszcze,zobaczysz że Filipek Cie lada dzien zaskoczy i rozgada a mojemu dziecku chyba sie papki zaczynaja nudzic... wczoraj i dzis sinlacu nie chciala,kolacje jej odpuscilam,a dzis jej jak tak zaciaskala i marudzila,az sie rozplakala dalam kawalek chleba z maslem...i co? Dziecko szczęśliwe buzke otwieralo i zmemlala ze 2-3 cm 2 chleba. Jakjutro dalej będzie fujac na kasze to jejchyba chleb z jajkiem dam...

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Na szybko pisze. Potrącony słupek na łuku. Następny termin koniec stycznia. Na mnie chyba kciuki nie działają... :-(
Przykro mi, nie martw się,najlepsi kierowcu zdają za 3cim (jak ja np.) więc rozumiesz,na drugi egzamim idziesz na luzie calkowitym,nie? 😎

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Moja mowi lala i Ala i czasem bobobo, ale zwykle po prostu wrzeszczy. Bardzo, bardzo glosno i sie cieszy. Dziwne ;> i Zuza tez gładkie papki- chyba kanapki do szkoły jej bede blendowac ;p
Zuzia ma temperamencik 😀 ciesz sie ze nie przeklina jak Ania kordelki 😜
Hanka to juz slysze ze moduluje glosik,czasem tak slodko szepcze np, "ada" "blebleble". Krzyczy niestety też za czesto. Właśnie od 20minut zasypia niby i co 2-3minuty wydaje okrzyk bojowy. Albo meczy jak koza 😒
Aaa! Tez mi.in, z powodu robienia bambam nie chce mi sie zabawek kupować. Kwiatka samotanczacego bym kupila alenie wiem gdzie szukac. I pilke wieksza gumowa,a tez takich zabawek jakos nie widzialam,same plastiki. Klockow drewnianych na tym etapie to sie boję... chwila i bedzie tym rzucac 😒 dziury w scianie i meble poobijane...
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora