Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zespół Policystycznych Jajników- wątek zbiorczy- część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-27, 21:05   #1330
inwersja
dryfuję słowami

Dot.: Zespół Policystycznych Jajników- wątek zbiorczy- część III

Hello,
wpadam tak z tyłka, albo nie do końca, bo w sumie niejedna z nas ma te problemy. A mianowicie chodzi mi o włosiska... Przeglądałam dziś gazetkę z Lidla i ma być w ofercie fotodepilator. Nie jest to mało kasy, ale jak za taki produkt, to w zasadzie jest. Ale nie znam tej marki, nie mogę nic nigdzie znaleźć.
Co o tym myślicie?
http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?act...etail&id=49278

Nie chwaliłam się, że u mnie wszystko jest na dobrej drodze w kwestii zdrowotnej. Biorę Euthyrox i Glucophage 850 2x dziennie. Insulina na czczo z 32,03 z lipca, spadła do 12,7ulU/ml. Wróciły mi owulacje bez wspomagania antykoncepcją, co mnie bardzo cieszy, obraz jajników wyglądał ostatnio poprawnie i cykl bardzo się skrócił. Teraz jest tak 30-32dni. Przez pierwsze 3 cykle miałam plamienia środcykliczne jeszcze, ale moja gin stwierdziła, że wstrzyma się z antykoncepcją, bo jeszcze krótko biorę Gluco i coś w tym może jest, bo w ostatnim cyklu już nie było plamienia.
No i najważniejsze dla kobiety, to biorąc pod uwagę moją najwyższą wagę od maja do teraz, to schudłam 20kg. Od pójścia do szpitala, czyli koniec lipca wyjdzie 16kg.
Wg wagi szpitalnej, która waży mięśnie, kości i tłuszcz powinnam ważyć jeszcze 5kg mniej niż teraz, ale i tak jest o niebo lepiej. Zwłaszcza z wyborem ciuchów w sklepach.

Pozdrawiam

Edytowane przez inwersja
Czas edycji: 2015-11-27 o 21:07
inwersja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując