Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 24
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-30, 11:42   #2014
adaada1234
Raczkowanie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 24

Cytat:
Napisane przez Peg Pokaż wiadomość
Mam takie pytanie skąd w tobie tyle agresji? Czy ja cię gdzieś obrazilam? Nie pytałam wcale, czy po operacji biustu mogą być powikłania i czy zawsze się udaje, przeczytaj jeszcze raz mój komentarz i nie przeinaczaj moich słów. Mam po prostu wątpliwości zwłaszcza czytając ten wątek, w którym dziewczyny opisują swoje problemy po operacji. Czy naprawdę tak trudno to zrozumieć? Chciałam się dowiedzieć m.in. czy po powiększeniu nie mają problemów z czuciem. Jeśli nie masz w tej kwestii nic do powiedzenia to lepiej zachowaj krytykę dla siebie, bo nic nie wnosisz do tematu.
A kto pisał ?
Cytat:
Chciałabym funkcjonować z dużym biustem jak dotąd - nie martwić sie o komplikacje, czerpać przyjemność z pieszczot, ćwiczyć.
Wolisz żeby trzymać cię za rękę czy wyłożyć kawę na ławę ? Nie myl konkretów z agresją. To nie ta bajka.
Nikt ci jednak nie zagwarantuje że nie będzie komplikacji, powikłań, problemów, że będziesz odczuwać taką samą przyjemność i będziesz mogła swobodnie ćwiczyć. Jeżeli lekarz ci to zagwarantuje to kłamie.
Cytat:
Boje się że po operacji zostanę w tym ograniczona.
Musisz doprecyzować co to znaczy wg. ciebie "ograniczona".
Cytat:
Będę ładnie wyglądać ale kosztem gorszego samopoczucia.
Kochana z cyckami które aż krzyczą że są piękne jak z żurnala masz samopoczucie jak byś wygrała główną wygraną w totolotka. Popatrz sobie na jakąś ładną lalkę z tv (ale taką co ma naprawdę ładnie zrobiony biust a nie wsadzone tam pół wiadra żelu byle tylko więcej) a potem na swoje "co nieco lub prawie nic" i zastanów się, która z was na lepsze samopoczucie patrząc w lustro. Potem zapytaj się faceta, które mu się bardziej podobają i jak powie że "oczywiście twoje kochanie" to znaczy że łże jak pies.
Czy warto nieco pocierpieć i "być nieco ograniczona" ? Pewnie że warto. A czy będziesz zadowolona ? Nikt szklanej kuli tu nie ma.
adaada1234 jest offline Zgłoś do moderatora