Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 24
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-30, 11:48   #2016
patrycjanka1987
Zadomowienie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 24

Cytat:
Napisane przez Balonoowa Pokaż wiadomość
Dziękuję za radę zapisałam się do innego lekarza, ale niestety wizyty nie doczekam się chyba do końca 2016r!! przyjmuje raz na ruski rok....i jestem 20 na liście od kilku mies. A inny lekarz to jedynie w innym mieście...i tu już pojawiają się problemy
Co do kształtu piersi, nigdy nie podobały mi się okrągłe piłki, więc kształt anatomiczny myślę, że jest dla mnie odpowiedni. Jedynie obawiam się tej wielkości. Nie wiem też jak z wymiarami implantu, czy nie jest np.za krótki i za szeroki....ciężko mi to sobie wyobrazić

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

Właśnie! jak jest z twardością? przy dotyku jest ok przy anatomach? ja też dotykałam biustu mentora po około 5latach od operacji i były miękkie, więc nie jestem przekonana czy cegła to dobre określenie

Hej!
A ja Ci powiem tak. Załóż album, wrzuć fotki sylwetki i wyjściówek, pozapraszaj dziewczyny i oglądaj, porównuj wymiary i zapisuj. Ja tak robię. Na początku mojej drogi było marniutkie 295ml, teraz jestem na 400 i w sumie chciałabym jeszcze więcej, bo jestem szeroka w klacie. Jedyne co może mnie ograniczać to szerokość piersi. I tu jeszcze nie wiem co i jak. Ale jakby się dało to i 450 bym wzięła, szerokie i z jak największą projekcją. Uwielbiam jak są takie sterczące.
Więc najlepiej słuchaj siebie. Lekarzy jest od groma. A to Ty chcesz się czuć ze sobą jak najlepiej, Ty płacisz, Ty wymagasz i niech sobie daruje lekarz gadki w stylu 'bo ja lubię naturalne". Zapisuj się na konsultacje, dużo jest bezpłatnych, a tak naprawdę nie ma co żałować 100zł. Później będziesz żałować, że wydałaś 15 000, a cycki i tak są za małe )