Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 24
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-30, 12:25   #2018
Cassiopeia33
Przyczajenie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 24

Witam ! Właśnie przymierzam się do operacji biustu bo po 2 laktacjach-rozmiar 70A wygląda jak tu opisała koleżanka....jak dwa małe placki....rozpacz totalna po umówionej i wyczekanej (2 lata)wizycie u jednego z najpopularniejszych polskich chirurgów zresztą bardzo medialnego stwierdziłam , że wylądowałam na poczekalni jak zepsuty produkt i tak też się poczułam ....byle szybko i następny. Długość wizyty z 20 minut 350 zł wizyta , operacja za 1,5 roku a jak Pakiet VIP to trzeba dopłacić 5000 i wtedy operacja w lipcu....!!To jakaś żenada skoro operacja nie jest tania ....w uszach zabrzmiało 18000 zł! !!!!!Nie wiem co ci lekarze sobie myślą. Zdaję sobie sprawę z tego ze to musi kosztować....ale Tyle co za granicą to jakiś żart. Proszę czy możecie polecić specjalistę w tej dziedzinie na południu Polski?? Myślałam jeszcze nad panią Dr Olender bo czytałam dobre opinie na jej temat.....Czy możecie kogoś poradzić z własnych doświadczeń
Cassiopeia33 jest offline Zgłoś do moderatora