Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lutowe 2016 ♥ to już IV część naszego wątku!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-30, 12:48   #1925
ja :)
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już IV część naszego wątku!

Cytat:
Napisane przez Dzaasti Pokaż wiadomość
Hejo ! Witam się w 30 tygodniu ciąży
U mnie wizyta jutro... też nie mogę się doczekać Jeszcze wyniku moczu nie były rewelacyjne, więc chcę żeby zobaczył je mój ginek jak najwcześniej
No i najważniejsze... zobaczę syneczka na USG
Ciekawi mnie jego waga... bo ogólnie nie mam dużego brzuszka... i wszyscy mówią mi, że dzidziuś pewnie będzie mały...( Na USG w 23 tyg ważył 490g) ale w sumie, nie wiem czy wielkość brzucha ma znaczenie... może po prostu tak się ułożył
wielkosc brzucha zupelnie nie ma znacznia, a juz szczegolnie na tym etapie

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Magdzinska85 Pokaż wiadomość
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt Jakie wasze maluchy już duże

Ja dopiero mam wizytę o 17.30... a już chciałabym ją mieć za sobą.
Ja dopiero za tydzien a tez juz nie moge sie doczekac.. I to bedzie wizyta + usg 3 trymestru wiec duzo sie bedzie dzialo. No i pierwsze usg z moim TZ o ile mu cos nie wyskoczy znowu

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------

Cytat:
Napisane przez mamusiaczek Pokaż wiadomość
Hej!
Dzięki za kciuki Przydały się! Z małą OK Podobno wychodzi 31 tc wg usg. Postanowiłam, że ostatni raz poszłam do tej lekarki Znowu mi powiedziała, że chłopaka widzi, po czym jak się dowiedziała, że na prenatalnych wychodzi dziewczynka, to zmieniła zdanie, że nie widzi i może się mylić A najlepsze, że przede mną były 4 ciężarne i u żadnej nie widziała hehhehe
Wiem jedno...jak się trafi na d...lekarza z dziadowskim sprzętem, to faktycznie może płci nie być widać. Durna baba
Dobry lekarz + dobry sprzęt = brak stresu 14-go idę do tego gina od porodu i nie zamierzam się więcej tu stresować. Trochę mi żal, bo mam blisko, ale bez przesady

Powodzenia!!

Zależy do czego chcesz te pieluchy używać! Jak tylko do wycierania buźki i podkładania pod główkę, to moim zdaniem 3-5 szt. flanelek i 3-5 szt. tetrówek wystarcza. Inaczej jak chcesz pieluchować )

ciężko się przestawić po takiej nieobecności. Mój tż wracał na weekendy i też bywało ciężko... ale wszystko się poukładało! Powodzenia!

Fajne te Wasze wózeczki Mój x-lander 6 letni przy nich to klamot stary ale gondolę i nosidełko mamy w idealnym stanie, więc tyle musi wytrzymać
Super ze z małą ok
A lekarka jest niezla, nie ma co Masz racje nie chodz tam juz
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora