2015-11-30, 16:23
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Oszczędzanie niejedno imię ma - i nie będąc żyłą z klasą żyć się da! cz III
Cytat:
Napisane przez lwia paszcza
Wesele może nie jest konieczne, ale prosta sukienka z sieciówki to dla mnie coś, co można założyć codziennie do pracy  nie wystarczyłoby mi to.
|
No widzisz, mnie na szczęście wystarczyła Ba, odkąd ją pokazałam, nie ma tygodnia, bym nie dostała wiadomości z pytaniem, czy bym nie sprzedała [w Tally Weijl już jej nie mają], bo ktoś chciałby na własny ślub No, ale sprzedawać nie chcę, wolałabym ją czasem założyć albo przefarbować i mieć na wiele okazji.
Cytat:
Napisane przez Maguda_
Wcisnę się tutaj w temat weselny z moją dzisiejszą małą dawką szczęścia - miałam kupić pastę do zębów, specjalistyczną, znalazłam w necie, ponad 13 zł za tubkę. Ogólnie rzadko widuję tę firmę, nawet się zdziwiłam, że robią pasty  No, nieważne. Poszłam dzisiaj do drogerii, chciałam zobaczyć czy może jakoś wielkim fartem będzie. I znalazłam, dokładnie taką, jak potrzebowałam. Kosztowała 12 zł, ale była promocja i wyszła niecałe 7 zł za tubkę  Mała rzecz, a cieszy, szczególnie, że już od razu wzięłam sobie kilka sztuk na zapas 
|
Takie gromadzenie zapasów popieram
|
|
|