Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Oszczędzanie niejedno imię ma - i nie będąc żyłą z klasą żyć się da! cz III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-30, 16:23   #1085
Futbolowa
Zakorzenienie

GG do Futbolowa
Dot.: Oszczędzanie niejedno imię ma - i nie będąc żyłą z klasą żyć się da! cz III

Cytat:
Napisane przez lwia paszcza Pokaż wiadomość
Wesele może nie jest konieczne, ale prosta sukienka z sieciówki to dla mnie coś, co można założyć codziennie do pracy nie wystarczyłoby mi to.
No widzisz, mnie na szczęście wystarczyła Ba, odkąd ją pokazałam, nie ma tygodnia, bym nie dostała wiadomości z pytaniem, czy bym nie sprzedała [w Tally Weijl już jej nie mają], bo ktoś chciałby na własny ślub No, ale sprzedawać nie chcę, wolałabym ją czasem założyć albo przefarbować i mieć na wiele okazji.

Cytat:
Napisane przez Maguda_ Pokaż wiadomość
Wcisnę się tutaj w temat weselny z moją dzisiejszą małą dawką szczęścia - miałam kupić pastę do zębów, specjalistyczną, znalazłam w necie, ponad 13 zł za tubkę. Ogólnie rzadko widuję tę firmę, nawet się zdziwiłam, że robią pasty No, nieważne. Poszłam dzisiaj do drogerii, chciałam zobaczyć czy może jakoś wielkim fartem będzie. I znalazłam, dokładnie taką, jak potrzebowałam. Kosztowała 12 zł, ale była promocja i wyszła niecałe 7 zł za tubkę Mała rzecz, a cieszy, szczególnie, że już od razu wzięłam sobie kilka sztuk na zapas
Takie gromadzenie zapasów popieram
Futbolowa jest offline Zgłoś do moderatora