Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lutowe 2016 ♥ to już IV część naszego wątku!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-30, 16:27   #1997
butterfly20
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już IV część naszego wątku!

Cytat:
Napisane przez justynka333 Pokaż wiadomość
My na wizyty chodzimy zawsze razem, i na samo usg Mąż zawsze wchodzi zobaczyć małego
I mam pytanie tu mamy komplet 3w1 http://allegro.pl/wozek-dzieciecy-ba...718814178.html Tak jak na wielu innych aukcjach. I te foteliki no-name chyba nie są dobre?? Można je np. za dopłatą zamienić na coś z atestami??
nie nadaje się. Zapytaj sprzedawcy czy można inny fotelik i jaki.To zależy jakie firma robi adaptery, do jakich fotelików.

Cytat:
Napisane przez good idea Pokaż wiadomość
My tez juz spacerujemy bez wozka. Maly nie usiedzial tam nawet 5 minut a na poczatku ciazy myslalam, ze bede musiala zaopatrzyc sie wlasnie w taki dla dzieci rok po roku. Podobaja mi sie ale ciesze sie troche bo i tak nie mam gdzie trzymac zwyklego

Oooo tez musze to zrobic a troche sie ich nazbieralo

U mnie tez a "najcenniejsze" zawsze od tesciowej nie wiem czy slyszalyscie ale dziecko do lekarza to trzeba ubrac wylacznie na bialo a lekarz co nie daje antybiotyku to nie lekarz...

Chodzilo mi o to, ze chcialam tylko gondole bez opcji spacerowki bo ta i tak kupie sobie inna.

Ja juz po wizycie. Jutro mam sie zglosic do szpitala bo glowka nisko, szyjka sie rozmiekcza. Poleze, podadza sterydy i zobacza jak sytuacja sie rozwija. nie potrafie wyobrazic sobie tyylu nocy bez syna. ehh...
ojeju dbaj o siebie.

Zuzu ma czkawkę, a mnie boli brzuch...

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora