Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy marzec 2016:) Część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-30, 16:37   #4977
monikmi
Zadomowienie

Dot.: Mamy marzec 2016:) Część V

Cytat:
Napisane przez Kiinga26 Pokaż wiadomość
W
A dzidziuś niech tam siedzi i się nie pcha na świat .Oszczędzaj się, dużo odpoczywaj, staraj sie nie niepokoić
Ta cała sytuacja sama w sobie bardzo mnie stresuje, tak dobrze zniosłam pierwszy i drugi trymestr że nie spodziewałam się że może mnie dotknąć tyle problemów naraz w trzecim trym. Liczę że może maluszek obróci się znów nóżkami w dół bo narazie na usg ewidentnie było widać że naciska czołem na szyjkę. Dzięki za słowa otuchy, muszę być dobrej myśli

Cytat:
Napisane przez ktoregos_dnia Pokaż wiadomość
Monikmi gratulacje zdrowego malucha a o tym krążku pierwsze słyszę. To na skracającą się szyjkę?
Tak, na szyjkę jest zamknieta ale szybko się skraca, jak krążek nie pomoże to wtedy już szpital a wolałabym tego uniknąć

Cytat:
Napisane przez moonunit Pokaż wiadomość
Trzymaj kciuki żeby maluch wykazał się cierpliwością i poczekał tyle ile trzeba a zostać oczywiście ze możesz
Dzięki, na wygnaniu byłoby mi smutno on taki niecierpliwy po tatusiu chyba...

Cytat:
Napisane przez sloneczko4477 Pokaż wiadomość
monikmi super, że z dzidzią dobrze i fajnie, że jesteś pozytywnie nastawiona !
Staram się nie nakręcać negatywnie bo bym chyba osiwiała jak pomyślę że zostało mi 10 tygodni to stwierdzam że to całkiem malutko...

Chyba na poprawę humoru zamówię kołyskę synusiowi na all miały być jutro zakupy ale skoro mam leżeć to muszę jakoś sobie radzić

monikmi jest offline Zgłoś do moderatora