Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lutowe 2016 ♥ to już IV część naszego wątku!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-30, 16:50   #2005
kaaasi
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już IV część naszego wątku!

Cytat:
Napisane przez wykalacka Pokaż wiadomość
my acły czas nastawieni na Mutsy. Ale podliczyłam ile to kosztuje i z lekka zwątpiłam, oprócz wózka wszystkie dodatki moskitiera, spiworek, torba dodatkowo płatne, czyli wychodzi +500zł jeszcze. W oko ostatnio mi wpadł wplasnie xlander xpulse, ale TŻ uparty, nawet nie chce spojrzeć w inną stronę niż mutsy

Mój TŻ zawsze chodzi ze mną. Przecież fajnie zobaczyć ruszającego się maluszka, szczególnie, że na tych zdjęciach to praktycznie już coraz mniej widać

na szczęście u mnie wszyscy jakoś neutralnie do tego podchodzą i nikt nie sprzedaje mi jedynej prawdy

dokładnie tak

najlepsza

też fajnie, że córeczka podgląda

ja po ostatnim losowaniu się poddałam. 1,5 m-ca zbierałam i wpisywałam, po to, żeby fuksneło się 3 osobom spośród 19 mln paragonów

super dziewczyny zakupy

ja podliczyłam co jeszcze muszę kupić z wyprawki oprócz ciuchów i zbliżam się do strasznej kwoty, a tu jeszcze ubrań wszystkich nie mamy
a mniej więcej jaki koszt Ci wyszedł ? kupujesz wszystko od a do z? ja muszę też podliczyć ile mniej więcej wydałam na tym etapie sądzę że blisko 3,5 tys ? ale ja za sam wózek i fotelik prawie 2 tys tylko ja mówię o wszystkim co dla mnie do porodu potrzeba itd ale bez wizyt i badań lekarskich ale podliczę dokładnie aż jestem ciekawa czy dobrze liczę

kaaasi jest offline Zgłoś do moderatora