Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lutowe 2016 ♥ to już IV część naszego wątku!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-30, 17:11   #2010
marciar7
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już IV część naszego wątku!

Cytat:
Napisane przez mamusiaczek Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczynki Ja mam małego fioła na punkcie różu, hello kitty itd bo niebieskie i uniwersalne na strychu Ale powiem Wam, że dziwnie mi się wybiera takie kolorki Większość mi wpadała w ręce w autka, stateczki, kotwice itp.

Stwierdziłam, że nie ufam tej lekarce, więc dalej trzymam się tego, że to dziewczynka A jakby się okazało inaczej, to i tak wszystko mam, więc luz

Widzę kaaasi, że Ty dzisiaj też masz psikusa z płcią hehehe co za dzień

Zawsze strona do przodu
A co do rękawiczek, to mówisz o niedrapkach czy takich zimowych?

No no Ja tam uwielbiam go odwiedzać Tylko nigdy nic na wadze nie umiem znaleźć Zostaje mi wycena. Może nie najtańsza, ale nigdy się nie zawiodłam na jakości, także luz W sumie prawie 60 zł zapłaciłam, także pasuje
Mowie o tych zimowych. Przydaja sie?warto kupic?

Cytat:
Napisane przez good idea Pokaż wiadomość
mamusiaczek 19 miesiecy. Tez licze na poprawe takze nie dramatyzuje tym szpitalem, wiadomo przyjemnosc niewielka no ale jak mus to mus.

Ehhh:-( trzymamy kciuki:-*

Cytat:
Napisane przez kaaasi Pokaż wiadomość
odpuść zestaw z fotelikiem lepiej dokupić oddzielnie

nie ma takiej opcji że będzie córa nie przyjmuję tego do wiadomości będzie syn i koniec kropka zakupiłam z Rossmanna pieluchy dziękuję za info

o tej bieli pierwsze słyszę? oj niefajnie z tym szpitalem ale co poradzisz lepiej teraz niż w okresie świątecznym może szybko wyjdziesz

po wyborze imienia wybór wózka to kolejne dylematy...masakra wiem bo tyle razy zmieniałam zdanie że odetchnęłam z ulgą po zakupie także nie rozmyślaj za dużo podejmij męską decyzje

marudź do woli
Oj kasia trzeba byc przygotowanym na wszystko :-D a za info nie ma za co