Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lutowe 2016 ♥ to już IV część naszego wątku!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-30, 18:12   #2012
Elena_22
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już IV część naszego wątku!

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Oj biedaku, mam nadzieje ze te mdlosci chwilowe.. choc mi tez wrocily wieczorami ale na szczescie znacznie slabsze niz w pierwszym trym bo wtedy to kaplica byla
Super, ze malutka ok Moja na ostatnim usg sie usmiechala tak szeroko od ucha do ucha i tez udalo sie uchwycic na zdjeciu

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Ja mam po córce, jest cudowny, kocham go nad zycie. Mało zniszczony, wygodny, lekki, dobrze zamrotyowany, dosc duzy. Kupowalam z koncem 2013 roku (wrzesien) wiec nawet nie taki stary Gondola wyglada tez troche jak u Amb, tez nie lubie tych wielgusow okrągłych

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Dzien dobry

Alez jestem niewyspana! Oczywiscie z wlasnej winy bo poszlam spac bo polnocy. A moje dziecie ostatnio o 6:30 juz w pelni wyspane i gotowe do zabaw

No ale nic to, pranie juz zrobione, obiad na dzis tez mam, spacer zaliczony, popijam wlasnie koktail z burakow i sie relaksuje
Cieplo dzis w krk i co najwazniejsze nie ma smogu!
Dopiero wrócił mi internet , cały dzień wyłączali nam prąd, bo bardzo wietrznie było .

Ja mam dziś mdłości i strasznie spać mi się chce, obiadu nie jadłam, i już dziś nic nie zjem, wypiłam szklankę oku marchewkowego i wystarczy.

O, to Twój wózek jeszcze nówka, mój z 2006 roku,ale wtedy u nas z kasa b. krucho było i teściowa nam kupiła wózek i fotelik, więc nie wybrzydzałam . Strasznie lubię za to spacerówkę i już się cieszę, że jeszcze raz ją użyję .
Myślałam, że tylko ja mam taki " spaczony " gust, bo teraz wszędzie te okrągłe koszyki i białe ramy a za ch...a pana nie podobają mi się
Elena_22 jest offline Zgłoś do moderatora