Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sylwester w Zakopanem-nocleg i wskazówki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-30, 17:27   #1
vilka1
Rozeznanie

Sylwester w Zakopanem-nocleg i wskazówki

Hej
Dostałam kilka dni urlopu w okolicach Sylwestra i chciałabym pojechać ze znajomymi na kilka dni do Zakopanego. Rok temu byłam w Białce Tatrzańskiej, było na pewno spokojniej niż w Zakopanem, ale tym razem wolę Zakopca, ze względu na stację PKP. Nie mam niestety żadnych sprawdzonych noclegów tam, dlatego pytam Was.
1. Polecacie jakieś fajne kwatery, bądź ośrodki. A może któraś z Was prowadzi ośrodek i ma wolne terminy w okolicach Nowego Roku w rozsądnych cenach? Myślałam o 4,5 dniach. Domyślam się, że może miesiąc przed to trochę późno, aczkolwiek znajomi jechali w ciemno w zeszłym roku i na miejscu znaleźli kilka noclegów, wiec wierzę, że znajdę coś teraz
2. W Zakopanem nie jeździłam nigdy na nartach, więc również chciałabym się dowiedzieć które stoki polecacie z wypożyczalnią sprzętu i trasami dla początkujących narciarzy, oraz czy na terenie Zakopanego są również busy które dowożą narciarzy na stoki? (w Białce w sezonie są one za darmo). Nie orientuje się więc jak wygląda sytuacja "narciarska" w samym Zakopanem.
Z góry dziękuję ze wszelkie wskazówki
vilka1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując