Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Miłośniczki H&M cz. 19
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-30, 17:53   #348
kamelka33
Zadomowienie

Dot.: Miłośniczki H&M cz. 19

Dzięki Wiem, wiem, czytałam ale jestem takim borokiem, że wole się upewnić w kilku kwestiach
Cytat:
Napisane przez ewa_iza Pokaż wiadomość
Prawidłowo powinno zrobione być tak: Pakujesz do tej samej torebki przezroczystej. Wkładasz do środka lub naklejasz formularz zwrotu ( on jest naklejką po zerwaniu białego papieru od spodu) Pakujesz dalej do tej nieprzezroczystej torby hm. Zaklejasz torbę (jeśli prawidłowo rozcięłaś tę reklamówkę, to został ci pas kleju zabezpieczony przezroczystą folią - zrywasz folię - sklejasz) Jeśli nie rozcięłaś prawidłowo, to musisz zakleić jakąś taśmą. Tak pakowany zwrot jest szybko rozliczony, bo mają od razu wszelkie dane przesyłki.
Dziękuję bardzo niestety ja dość nieładnie tę torbę rozerwałam, będe mieć problem, żeby to posklejać, ale trudno a ten kod zwrotu muszę wpisać na formularzu (tak naprawdę nie wiem gdzie tam niby jest na to miejsce)? I jeszcze raz prosze o info co to jest ta etykieta zwrotu, o której piszą, że trzeba na paczkę przykleić? i pisałyście coś przy tematach związanych ze zwrotami, że kurier ma coś, co trzeba wypełnić jeszcze?
kamelka33 jest offline Zgłoś do moderatora