2015-11-30, 17:53
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Miłośniczki H&M cz. 19
Cytat:
Napisane przez sternik
|
Dzięki Wiem, wiem, czytałam ale jestem takim borokiem, że wole się upewnić w kilku kwestiach 
Cytat:
Napisane przez ewa_iza
Prawidłowo powinno zrobione być tak: Pakujesz do tej samej torebki przezroczystej. Wkładasz do środka lub naklejasz formularz zwrotu ( on jest naklejką po zerwaniu białego papieru od spodu) Pakujesz dalej do tej nieprzezroczystej torby hm. Zaklejasz torbę (jeśli prawidłowo rozcięłaś tę reklamówkę, to został ci pas kleju zabezpieczony przezroczystą folią - zrywasz folię - sklejasz) Jeśli nie rozcięłaś prawidłowo, to musisz zakleić jakąś taśmą. Tak pakowany zwrot jest szybko rozliczony, bo mają od razu wszelkie dane przesyłki.
|
Dziękuję bardzo niestety ja dość nieładnie tę torbę rozerwałam, będe mieć problem, żeby to posklejać, ale trudno a ten kod zwrotu muszę wpisać na formularzu (tak naprawdę nie wiem gdzie tam niby jest na to miejsce)? I jeszcze raz prosze o info co to jest ta etykieta zwrotu, o której piszą, że trzeba na paczkę przykleić? i pisałyście coś przy tematach związanych ze zwrotami, że kurier ma coś, co trzeba wypełnić jeszcze?
|
|
|