Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie styczniowe 2016, cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-30, 18:31   #1472
Magdusiaaa
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VII

Dziewczyny przestanę Was lubic. 2h mnie nie ma wyskoczylismy tylko na zakupy remontowe a tu 150 postow
Cytat:
Napisane przez ruda3d Pokaż wiadomość
Magdusia a Ty pracujesz, czy jesteś na zwolnieniu? Bo na zwolnieniu to różne ciekawe rzeczy się z tymi wypłatami dzieją. Ja na przykład dostaję ciągle przelew od pracodawcy (mimo, że przecież teraz to ZUS mi chyba płaci, ale idą z konta firmy), zawsze większa kasa, bo części składek nie odprowadzają - chyba właśnie chorobowych? Próbowałam to rozkminić, ale to nie na mój ciężarny kalafior...
Jestem na zwolnieniu od początku ciąży. Czekałam praktycznie do wieczora czy zadzwonią z kadr o pomylce ale nikt sie nie odezwał. Za to spotkałam na mieście koleżankę z pracy i mówiła że też różnie dostawała wypłaty także uznałam że pomyłki nie było może będę pozniej żałować decyzji no ale cóż. Ja tych pieniędzy nikomu nie ukradlam

Cytat:
Napisane przez niepozorna Pokaż wiadomość
Mam dzień głoda dzisiaj Cały dzień bym coś jadła i sama właściwie nie wiem czego mi się chce
Też tak miałam dziś. I okazało się że to była ochota na Michalki
Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
matko kochana jestem 7 w gadułach aktualnie Toż to wstyd!
Ojj kochana popraw się

Cytat:
Napisane przez koktajlowa7 Pokaż wiadomość
Mnie jak zawsze ktoś zapyta jak się czuje to krótko odpowiadam że dobrze albo że gorzej ale że jeszcze nie jest tragicznie. Najwięcej wylewam swoich boli na tż bo on to rozumie
Ja dokładnie tak samo. Dobrze i koniec tematu

Cytat:
Napisane przez Jerzyczka Pokaż wiadomość
Jak dojdzie laktator to wtedy ocenię ale odpisuje niezbyt miło to nic
jutro dzień darmowej dostawy!
Już jakieś plany macie zakupowe?
Ja planowalam zakupy u Malutkiej i może Szumisia ale komp mi szwankuje i żadna strona sie nie otwiera tyle co na telefonie

Z tym obgryzaniem paznokci totalna przeginka ale faktycznie mama mówiła że kiedyś tak robiono. I od razu zaznaczyla że ona nie

Serduszko malutkie

Edytowane przez Magdusiaaa
Czas edycji: 2015-11-30 o 18:36
Magdusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora