Hej. Nie bylo mnie wiec napisze co u nas dla tych co nie widzialy na fb..
Poprzedni tydzien - jedna wielka masakra.. Jak wiecie mezowi z sercem sie podzialo, wyladowal na intensywnej terapii w szpitalu. Zostalam sama z malym 24/7. Do tego zlapalo mnie przeziebienie wiec strasznie oslabiona bylam, nie dalam rady na nogach ustac a co dopiero do sklepu wozek pchac... Na domiar zlego po dniu czy dwoch strzelilo mi cos w kregoslupie od noszenia malego (3-godzinna kolka poprzedniego wieczoru). Wstajac z lozka mialam lzy w oczach a podnoszac Briana z lozeczka ryczalam z bolu... Na tesciowa tak moglam liczyc przez ten tydzien ze az raz mi bulki przyniosla , pozniej zapomniala a jakby bylo malo to jeszcze mi w sprzeczce powiedziala ze to byl blad ze tu przyjechalam 😥 ;/ takze umiesz liczyc licz na siebie... Synkiem zajmowalam sie ze lzami w oczach tak bolalo... A zywilam sie platkami z mlekiem i pomidorowka ktora zdarzylam zrobic w poniedzialek zanim to wszystko sie zaczelo... Siedzialam i ryczalam.z bolu i samotnosci..bezradnosci.. . Czulam sie wiele gorzej fizycznie niz po cc..Jakby jeszcze bylo malo.. Moi rodzice sie rozstali

mama wynajela mieszkanie.. Jak sie porypalo to wszystko...
Tyle dobrze ze meza wypuscili w piatek i odrazu pojechalismy do lekarza. Wiele mi nie mogl dac bo karmie.. Ale bralam nurofem 2x dziennie 2 tab i masc pod cieply kompres. Maz super sie zajmowal malym przez weekend. Nawet pampka zmienil hehe (cud) . troche mi sie polepszylo ale dzis jak byl w urzedzie to przy podnoszeniu sie z malym z kanapy znow cos mi strzelilo... No i jak wychodzil do pracy to sie poplakalam .. Depresja jesienna heh. Ale pospalam z synkiem 2h po poludniu i jest lepiej. Teraz sloneczko moje usypia. Ciekawe czy juz bedzie spal na noc

a no i super bo coraz dluzej sypia. Juz po 4h w nocy po cycku

))
Pasztetnik - tez tak mialam z moim, tez histeria jak nie leci tyle ile trzeba no i musze dokarmiac mm. Ale ile moge to daje cycusia. Na szczescie w nocy jest tylko cyc. Za to rano ma focha na cycka i trzeba dokarmic mm
Wysłane z mojego Lenovo A916 przy użyciu Tapatalka
---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------
Te wkladki sa super, myslalam ze nie dostepne w pl

tu kosztuja cos niecale 3€ ale 30szt . w sumie podobnie wychodzi
Wysłane z mojego Lenovo A916 przy użyciu Tapatalka