Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 10
Cytat:
Napisane przez Hanka20
A pisałam Wam ze znów jestem na diecie? Niestety podejrzewam ze nabiał jednak dalej szkodzi Filipkowi. Jak zaczęłam jeść jogurty i serki i zaczęłam trochę mleka dolewac do kawy to się w przeciągu dwóch tyg zdarzyło z 5 razy ze zwymiotowal mi po jedzeniu od razu i częściej mu się ulewanie zdarzało. Policzek się zrobił jeden różowy i szorstki. Od 4 dni nie jem i wszystko wraca do normy. Echh to se pojadlam na święta. ..
|
Ja cały czas bez nabiału
jestem tzn maslo jem ale juz jogurty czy serki u nas odpadają. Nie wiem dlaczego to nie pasuje bo kaszki mleczne pasują
Cytat:
Napisane przez madzixx88
Tak tak, przez całe życie dorobiłam sie jednej małej plomby  a teraz ta głupia ósemka co mi wyrosła do połowy i sie nie zmieściła tyle zamieszania narobiła :/:/:/
Pisałam serio
Oj masz racje z tym obeznaniem ale lepiej wiedzieć wiecej niz mniej
Poszłabym ale jak patrze ile kasy teraz idzie dom to wydaje mi sie to nie w porządku.. Eh:/
Ja ogladam test o internecie na tvp1, maz usnął  zerknęłam na tap madl z ciekawości, choc żadnego odcinka nie obejrzałam  pirog ma make Up?[emoji16]
Strasznie mnie dzis zawiało spacerze, zarzucilam lipę z miodem i wit c 
|
Wiem że serio ale ekspertem sie nie czuję choć w porównaniu z moja wiedzą nt dzieci sprzed 5 lat ta obecna jest faktycznie dużo większa