Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 10
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-30, 21:43   #2493
Hanka20
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 10

Cytat:
Napisane przez AgnieszkAA100 Pokaż wiadomość
O kurcze to szkoda... ale był spokój już taki czas , może to od konkretnego produktu... A jakbyś zaryzykowała jeszcze raz jak z policzka zejdzie?
No właśnie pierwsze dwa tyg nic się nie działo, może faktycznie jakiś produkt nie podpasowal albo już nieco za dużo jadłam na raz. Choć starałam się nie zjadać zbyt wiele w ciągu jednego dnia. Zastanawiam się czy może od tej kaszki HA, dużo jej nie zjadł może z 3 łyżeczki ale zawsze. ..

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Oj rany - przykro mi :-( - a już tak dobrze było :-(
No było i się skończyło :/

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Ja cały czas bez nabiału
jestem tzn maslo jem ale juz jogurty czy serki u nas odpadają. Nie wiem dlaczego to nie pasuje bo kaszki mleczne pasują

Wiem że serio ale ekspertem sie nie czuję choć w porównaniu z moja wiedzą nt dzieci sprzed 5 lat ta obecna jest faktycznie dużo większa
Kurcze dziwne to ze jedna rzecz może zaszkodzić a druga z tej samej grupy ok. A Ty dalej ten calperos przyjmujesz? Wiesz ze byłam dziś w aptece chciałam kupić te tabletki to mi farmaceutka powiedziała ze przy kp nie wolno ich brać (??!) Jedyne co bezpieczne to ten syrop co podaje małemu na uczulenie hasco allergy. .. a ja od dawna sobie te musujące calcium pije. ..

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Hania też mi przykro Kurcze żeby Filipek butlę chociaż załapał.

A moja bidusia 3 razy kaszlała, mała biedna perełka 😓
:-* no właśnie z ta butla masakra. Jak ja do pracy wrócę?

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53647684]Przykro mi, kiedys mu przejdzie, sie organizm przyzwyczai.[/QUOTE]

Mam nadzieje :-*

Dobra idę spać do jutra laseczki

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora